Promoties

Château Bellegrave, Médoc Cru Bourgeois

Deze wijn komt van een klein landgoed langs de Gironde. Valeyrac is een prachtig dorp, volledig onbekend op het einde van de Médoc. In het noorden ligt de kleine Port de Goulée en in het zuiden de Tour de By. De wijnstokken zijn aangeplant op 7000 wijnstokken/ha. Na een handmatige oogst gaat de maceratie nog een kleine maand door in betonnen vaten, gevolgd door ontgisting. Na enkele maanden gaat de wijn in houten vaten voor 12 maanden.

Promo -15% Nu aan €9,22

Bernard-Massard, "Organic"

Deze klassieke traditionele methode bestaat uit wijnen die uitsluitend met biologische druiven worden gevinifieerd. Deze basiswijn wordt vervolgens aangevuld met een "liqueur de tirage" op basis van wijn, suiker en biologische gist, met als doel de tweede fermentatie in de fles en de levendigheid op te roepen. Na een lange rijpingsperiode wordt elke fles lichtjes rondgedraaid om zo het gistbezinksel in de hals te concentreren en te verwijderen. Tenslotte plaatsen we een champignonvormige kurk die wordt afgedicht en afgedekt.

Promo -15% Nu aan €12,71

Casa Burmester Reserva Branco, Douro DOC

De authentieke wijngaard van Burmester, bestaande uit meerdere druivenrassen, ligt in de subregio's Baixo Corgo en Cima Corgo op schistbodems op een hoogte van 5 tot 600 m.

Promo -15% Nu aan €16,02

Grüner Veltliner "Ried Stangl", Weingut Weixelbaum

Dit domein ligt ten noorden van de Donau, op zo’n 50 km van Wenen, langs de Kamp. Deze grüner veltliner, afkomstig van het perceel "Ried Stangl", wordt op een zeer natuurlijke manier geteeld.

Promo -10% Nu aan €13,18

Syrah "Basalte du Coiron", IGP d'Ardèche

Deze cuvée komt uit het zuidoosten van de Ardèche, op het dorp Alba la Romaine op basaltbodem die tegen het Coiron-massief leunt.

Promo -15% Nu aan €8,16

Viré Clessé, Domaine Auvigue

De vinificatie wordt uitgevoerd door Auvigue, een familie die een uitstekende reputatie geniet in het maken van witte wijn aan de voet van de Roche de Solutré. In 1999 werden enkele dorpen geklassificeerd tot herkomstbenaming Viré-Clessé, Cru Bourgogne.

Promo -15% Nu aan €22,40

Zweigelt "Ried Eichberg", Weingut Weixelbaum

Zweigelt is de meest aangeplante rode druif in Oostenrijk. Hij ontstond in de jaren 1920 door een kruising van blaufrankisch en St-Laurent. Heinz Weixelbaum cultiveert zijn wijnstokken op de zuidelijke hellingen van de Eichberg op een zeer natuurlijke manier, waardoor de kenmerken van de druif volledig tot uiting komen in de wijn.

Promo -10% Nu aan €15,08

"Raimonda" Barbera d'Alba DOC, Fontanafredda

Fontanafredda, een van de iconische producenten uit Piemonte, biedt je deze barbera uit een van zijn oudste wijngaarden van het huis.

Promo -10% Nu aan €13,82

Clos Bel-Air, Montagne Saint-Emilion

Klein domein van 3 ha gevinifieerd op Château Moulin Noir. Het eigendom ligt in Montagne, een klein dorp ten noorden van Saint-Emilion. De wijngaarden worden duurzaam beheerd. De druiven worden per perceel gesorteerd en ondergaan een lange maceratie voordat ze 18 maanden in roestvrijstalen vaten worden bewaard met toevoeging van hout.

Promo -15% Nu aan €11,56

Chinon "Gravenières", Domaine Jourdan, Biodynamisch

Domein van 17 ha in biodynamische teelt: alles gebeurt hier in functie van de maanstanden met diep respect voor de natuur. Deze cabernet franc geplant op zand- en grindbodems is even natuurlijk als lekker.

Promo -10% Nu aan €14,12

Hampton Water, Languedoc Rosé, Gérard Bertrand

Hampton Water is een rosé met een unieke stijl die is ontstaan uit de samenwerking tussen singer-songwriter Jon Bon Jovi, zijn zoon Jesse Bongiovi en Gérard Bertrand.

Promo -15% Nu aan €33,45

Casa Burmester Reserva Tinto, Douro DOC

De wijngaard van +/- 100 Ha bestaande uit meerdere druivenrassen zoals touriga nacional en -franca is gelegen op de hellingen van de Douro. De casa verwijst naar het Burmester huis in de Douro Superior.

Promo -15% Nu aan €16,02

Champagne Taittinger Prélude Grands Crus

Een "grand cru" blend van 50% chardonnay en 50% pinot noir. Deze champagne verbindt finesse met complexiteit en heeft een zeer goede verhouding tussen frisheid en aromatische expressie.

Promo -10% Nu aan €61,92

Impression, Estandon, Côtes-de-Provence Sainte-Victoire

Een echte terroir-expressie, van arme en goed gedraineerde bodems, waar de wijnstok met veel moeite waterdruppels uit de kalksteen en kleiachtige zandsteen trekt om een heerlijke, levendige en krachtige rosé te produceren.

Promo -15% Nu aan €14,53

Syrah, IGT delle Venezie, Paladin

De syrah druif geeft hem zijn pittig karakter, maar de besnoeiing van overtollige druiventrossen en bladeren, zo'n 20 dagen voor de oogst, zorgt voor een unieke concentratie in het glas.

Promo -10% Nu aan €9,18

Drago Rosso, Merlot, Paladin

70% van de druiven wordt op perfecte rijpheid geoogst van de beste Merlot percelen. De rest blijft enkele weken aan de wijnstok hangen om overrijpheid te verkrijgen. Deze tweede oogst wordt apart gevinifieerd. De twee wijnen worden vervolgens gemixt voordat ze in vaten rijpen.

Promo -10% Nu aan €10,75

Kies een wijnregio...

en laat u verleiden door de mooiste wijnstreken en gepassioneerde wijnboeren. Ga op avontuur en neem uw tijd om de beste wijnen te ontdekken. Klik op de kaart en kom meer te weten over uw favoriete wijnlanden.

Inschrijven op onze nieuwsbrief?

Access to bistronomic wines

Dit is onze slogan. Hier vindt u uitsluitend wijnen die prijken op de wijnkaart van honderden restaurants en dus goedgekeurd zijn door wijnkenners. Met e-wines krijgt u toegang tot de wereld van gastronomische wijnen!

Relatiegeschenken

U heeft een zakenlunch en uw klant laat u weten dat hij de wijn uitmuntend vindt? Selecteer de geschonken wijn, laat het pakket bij uw klant afleveren en vraag een factuur voor uw bedrijf. Zo eenvoudig is het!

Wijnaccessoires

Voordat u uw bestelling afrondt, geven we u nog de mogelijkheid om wijnbenodigdheden aan te kopen. Indien u bijvoorbeeld champagne heeft gekocht, zullen wij u bijpassende ijsemmers of champagneglazen voorstellen.

Save the date! Op zondag 8 oktober kun je tussen 12u en 21u wijn komen proeven tijdens de Tasting Day van E-wines bij Wolf in Brussel, een trendy food market met tal van restaurants.

Proef, ontdek en geniet van een ruime selectie wijnen aan promoprijzen. Bovendien krijg je bij elke wijnaankoop op 8 oktober bij Wolf zelf, een heerlijk flesje wijn cadeau. Veel proefplezier!

 

 

Betaling vereist voor leveringBetalingsmogelijkheden

 

 

Partner van Postnl & Ingenico

E-wines werkt samen met de beste partners voor betaling en levering. 

Postnl is een betrouwbare bezorger die heel België binnen de 72 uur bedient. 

Ingenico zorgt voor een gemakkelijke en veilige betaling voor alle betaalmethodes in België.