HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Bernard-Massard


De cuvées Bernard-Massard worden ontwikkeld vanuit een nauwkeurige selectie wijnen en volgens de meest strikte traditionele methodes. Trouw aan de traditie onder leiding van de 5de familiale generatie, hebben de wijnen van Bernard-Massard kunnen genieten van technologische vernieuwingen alsook van de bekwaamheid van diegenen die het ooit hebben opgestart, hetgeen een constante kwaliteit garandeert eigen aan een groot huis. De cuvée Écusson, parel van het gamma, ondergaat een 2-jarige rijping in de kelders te Grevenmacher en wordt samengesteld op basis van de beste pinot blanc-, pinot noir- en rieslingdruiven en een belangrijke proportie van de chardonnay-druif, hetgeen de elegantie en de finesse bevestigt.

Bernard-Massard "Artisan"Bernard-Massard

Deze cuvée, exclusief gemaakt door Bernard-Massard voor het Pleasures-label, bestaat uit chardonnay, pinot blanc, riesling en pinot noir, zorgvuldig geselecteerde cultivars die de wijn zijn karakteristieke body, smaak, kleur en elegantie geven. Gerijpt gedurende minstens 2 jaar in de kelders, heeft het een afwerking en verfijning gekregen.

Prijs vanaf €13,75

Bernard-Massard, Cuvée de l'Écusson BrutBernard-Massard

De "Cuvée Écusson" is de parel van Bernard-Massard. Ze werd samengesteld uit de beste pinot blancs, pinot noirs en rieslings en er werd bovendien een grote hoeveelheid chardonnay aan de blend toegevoegd, die zorgt voor haar elegantie en finesse. Ze onderging een 2-jarige rijping in de kelders te Grevenmacher.

Prijs vanaf €14,35

Bernard-Massard, Cuvée de l'Écusson RoséBernard-Massard

De cuvée "Ecusson" is de parel van Bernard-Massard. Uitsluitend gemaakt van pinot noir, die voor elegantie en finesse zorgt. Hij werd gedurende 2 jaar in de kelders van Grevenmacher gerijpt, alvorens zijn ontgisting.

Prijs vanaf €14,35

Bernard-Massard ROSÉ NICEBernard-Massard

Pinot noir en chardonnay dragen samen zorg voor deze half-droge rosé. Ontdek deze nieuwigheid van Bernard-Massard. De Rosé (N)ice is onze eerste bubbel om van te genieten over ijs. De aroma’s van gele appelen, frambozen en aardbeien maken er een levendige, leuke en fruitige cuvée van. Eén waar u gans het jaar van kan genieten, in het bijzonder tijdens de zonrijke periodes.

Prijs vanaf €18,85