HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Château Larrivet Haut-Brion


Sinds de overname van het eigendom door de familie Gervoson in 1987, is het kasteel van 17 naar 75 hectare wijngaarden gegroeid. Maar het is sinds de komst van Bruno Lemoine, technisch directeur, dat de reputatie van dit kasteel blijft toenemen. Tenslotte is er ook nog Emilie Gervoson, die de nieuwe generatie "levensgenieters" vertegenwoordigt en die het idee had om een meer toegankelijke bordeaux wijn te maken voor een jonger publiek maar wel met respect voor traditie en kwaliteit. «Le Bordeaux» wordt aldus door het domein gemaakt, in dezelfde huisstijl, zonder dat de druiven afkomstig zijn van het domein.

Bordeaux Blanc de Larrivet Haut-BrionChâteau Larrivet Haut-Brion

De eigenaars van Château Larrivet Haut-Brion, Philippe en Christine Gervoson, houden zich echt bezig met de kwaliteit van deze witte bordeaux die ook door hun vaak geconsumeerd wordt. De druiven worden in samenwerking met de technische teams van het kasteel onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Net als de andere wijnen van dit domein, bezit hij veel frisheid en is hij mooi rond.

Prijs vanaf €9,95

Bordeaux Rouge de Larrivet Haut-BrionChâteau Larrivet Haut-Brion

De eigenaars van Château Larrivet Haut-Brion, Philippe en Christine Gervoson, houden zich echt bezig met de kwaliteit van deze rode bordeaux die ook door hun regelmatig geconsumeerd wordt. De druiven worden onderworpen aan een strenge selectieprocedure in samenwerking met de technische teams van het kasteel. Hij is krachtig, complex en bezit zachte tannines. Hij is mooi uitgebalanceerd en rond in de mond.

Prijs vanaf €9,95