HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Grands Terroirs, Gérard Bertrand


Gérard Bertrand heeft zichzelf als doel gesteld om de terroirs, karakteristiek en uniek voor hun appellaties, optimaal tot hun recht te laten komen. Montpeyroux, dat tussen de zee en de bergen ligt, staat bekend om zijn prachtige, wilde landschappen en zijn kalkrijke grond die de basis vormde voor deze plaatsnaam : «Mont-Pierreux». Deze volle en geconcentreerde 'cru' van de Montepeyroux onderscheidt zich door zijn aroma's van rijpe, zwarte bessen. Pic Saint-Loup is een heuvelachtig dorp omgeven door kalkrijke kliffen, dat bekend staat om zijn zonnige wijngaarden die profiteren van een frisse zeebries. Al deze elementen samen zorgen voor een volle, geconcentreerde wijn met aroma's van rijp fruit, tijm en kruiden. Beide wijnen vertegenwoordigen de ultieme uitdrukking van hun terroir met grote biodiversiteit.

Grand Terroir, Coteaux du Languedoc Montpeyroux, Gérard BertrandGrands Terroirs, Gérard Bertrand

Montpeyroux ook wel gekend als "Mont-Pierreux" genesteld tussen zee en bergen, staat bekend om zijn prachtige, wilde landschappen en zijn kalkrijke bodems. Badend in de zon en afgeschermd van de felle wind, levert dit een geconcentreerde, volle wijn op, die zich onderscheidt door zijn aroma's van rijp fruit.

Prijs vanaf €12,60

Grand Terroir, Coteaux du Languedoc Pic Saint-Loup, Gérard BertrandGrands Terroirs, Gérard Bertrand

Pic Saint-Loup is een dorp in de Languedoc, in de buurt van de Cévennes, bekend om zijn wijngaarden die omringd worden door kalkstenen kliffen. Door de zon, maar ook de wind, kunnen hier geconcentreerde ronde wijnen geproduceerd worden, met aroma's van rijp fruit, tijm en kruiden.

Prijs vanaf €12,60