Les Croisières, IGP d'Oc


Hier zijn de cépagewijnen uit de Pays d’Oc, gemaakt volgens zeer strikte, vastgelegde normen, die zomerse levendigheid en lekkernijen verenigen en die je doen denken aan oude strandhutten. Luieren en aperitieven, zo was het toch, niet ?

Les Croisières Sauvignon Blanc, IGP Pays d'Oc

Deze 100% sauvignon, grotendeels afkomstig van de hellingen en uitlopers van de montagne noire in de Minervois, heeft een mooi fruitig karakter van limoen en rijpe vruchten zoals perzik en peer.

Prijs vanaf €6,75

Les Croisières Rouge, IGP Pays d'Oc, Merlot, Syrah & Cabernet Sauvignon

De harmonieuze blend van merlot, cabernet sauvignon en syrah afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Narbonne en Carcassonne, geven de wijn zijn diep rode kleur en aroma's van rijp fruit en specerijen.

Prijs vanaf €6,75

Les Croisières Rosé, IGP Pays d'Oc, Grenache & Syrah

In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken. Aroma's van kruisbes, kers, framboos en een vleugje kruiden.

Prijs vanaf €6,75

Les Croisières, Chardonnay Rolle, IGP d'Oc

De samengebrachte druiven : chardonnay en rolle zorgen voor charme, plezier, authenticiteit en gezelligheid, kortom alle typische karakteristieken van de Languedoc. Mooie intense neus, fruitig met aroma's van citroen en perzik. In de mond is hij pittig en smaakvol met een lange afdronk.

Prijs vanaf €8,35

Les Croisières "Le Gris", 100% Grenache

Deze fantastische "grijze" wordt gemaakt met grenache van Ensérune, afkomstig van hellingen grenzend aan het canal du midi. Mooie lichtroze kleur, subtiele neus van klein rood fruit, abrikozen, witte perziken en wat florale toetsen. In de mond ontwikkelt hij frisheid, mineraliteit en elegante smaken.

Prijs vanaf €8,35