HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45
Bel ons op 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45
Alle wijnen (397)
Zeer aromatische wijn met florale toetsen van jasmijn en oranjebloesem. Deze Muscat d'Alexandrie kenmerkt zich eveneens door zijn fruitige karakter van druivenmost.
Pascal Cuisset bracht in deze knapperige, frisse en fruitige wijn de drie variëteiten van de appellatie samen, met name sauvignon, semillon en muscadelle.
Dit Porto-huis werd opgericht in de XIXe eeuw door Charles Neville Skeffington. Deze Porto heeft de kwaliteit van een "Tawny" (het type Porto dat bij ons het meest verkocht wordt) en valt op door zijn frisheid (minder dan 100gr. suiker per liter) en door zijn aroma's van kruiden, hout en gekonfijt fruit.
Dit huis, dat werd opgericht in XIXe eeuw door Charles Neville Skeffington, produceert onder andere deze zeldzame witte Porto. Door het relatief lage suikergehalte (100gr/l) behoudt hij zijn frisse fruitigheid en zijn onweerstaanbare nootachtig toetsen.
Deze heerlijke en unieke wijn wordt zeer laat geoogst. Het fruitige karakter wordt ondersteund door de natuurlijke zoetheid van de muskaatdruif. Zeer rijp fruit en de frisheid in de mond, doet je snel verlangen naar een tweede glas. Het juiste moment voor deze wijn? Tijdens de meditatie...
Dit is het type porto dat wereldwijd het meest verkocht wordt. Na een vatrijping van 3 tot 5 jaar (in pipas), onthult hij aroma's van gedroogde vruchten en steenfruit. Evenwichtige balans tussen suiker, alcohol en zuurtegraad.
Een witte Porto met fruitige en bloemige aroma's, als aperitief te serveren op zo'n 10°C.
De Ruby is een porto die gemaakt wordt van een blend van jonge wijnen die minimum 3 jaar op houten vaten gerijpt worden (pipas). Tijdens zijn jeugd heeft hij een granaatrode kleur en aroma's van intens zwart fruit.
Deze blend van druivenmost en cognac kreeg een vatlagering van 18 maanden.