Naturalys, Gérard Bertrand


Gedreven door een passie voor grote wijnen uit Zuid-Frankrijk en de bescherming van de wijnbouwlandschappen, creëerde Gérard Bertrand de cuvées Naturalys. De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die de biologische landbouw respecteren. De gastronomische wijnen uit het Naturalys-assortiment garanderen onmiddellijk plezier. Ze onthullen het ware karakter van hun varieteiten en hun terroir van oorsprong. De milieuvriendelijke cultuur draagt ertoe bij om de prachtige omgeving duurzaam te kunnen blijven koesteren.

Grenache Rosé Bio, Naturalys, IGP d'OC, Gérard Bertrand

Gedreven door een passie voor de wijnen uit het Zuiden en zijn wijnbouwlandschappen, creëerde Gérard Bertrand deze Naturalys rosé. De Grenache-druiven zijn afkomstig van wijngaarden die de regels volgen van de biologische landbouw, dit met het grootste respect voor het milieu.

Prijs vanaf €11,20

Merlot Bio Naturalys, IGP d'Oc, Gérard Bertrand

Deze Merlot wordt gekenmerkt door zijn terroir in de Languedoc en zijn biologische teelt met diep respect voor het milieu.

Prijs vanaf €11,20

Syrah Bio Naturalys, IGP d'Oc, Gérard Bertrand

Het genereuze en zonnige klimaat, de biologische wijngaarden en de milieuvriendelijke benadering zijn factoren die de expressie van de Syrah stimuleren. Die wordt gedomineerd door rood fruit en kruiden.

Prijs vanaf €11,20