Prima Nature, Gérard Bertrand


De wijnen Prima Nature zijn biologische wijnen zonder spoor van toegevoegde zwavel/sulfieten en reflecteren met precisie de aard van de druiven en de bodems van het zuiden van Frankrijk. Het is de inlossing van de belofte van pure wijnen, natuurlijk met gulle aroma’s, sappig en vol fruit. Zeldzaam en gecompliceerd, wijnbereiding zonder toevoeging van sulfiet vereist veel expertise en geduld van de wijnmaker. Dit veeleisende en nauwgezette proces laat toe het natuurlijke karakter van de vrucht ten volle tot zijn recht te laten komen en wijnen met een intense smaak aan te bieden, pure wijnen, puur voor het plezier.

Syrah, "Prima Nature" Bio, IGP d'Oc, Gérard Bertrand

"Prima Nature" wordt geproduceerd zonder toegevoegde zwavel of additieven. Deze syrah heeft een donkerrode kleur, heerlijke aroma's van rijp fruit en delicate toetsen van zoethout. Een ronde, lekkere wijn, die perfect combineerbaar is met vederwild .

Prijs vanaf €11,70

Chardonnay, "Prima Nature" Bio, IGP d'Oc, Gérard Bertrand

"Prima Nature" wordt geproduceerd zonder toegevoegde zwavel of additieven. Deze chardonnay heeft een mooie heldere kleur met gouden reflecties. Een frisse, elegante wijn met heerlijke aroma's van witte bloemen en citrusvruchten.

Prijs vanaf €11,70

Cabernet sauvignon, "Prima Nature" Bio, Gérard Bertrand

"Prima Nature" is een natuurlijke wijn zonder toegevoegde zwavel of andere additieven. Met zijn diepe robijnrode kleur, geeft deze cabernet sauvignon het karakter, de smaak van fruit en het terroir weer.

Prijs vanaf €11,70