HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Réserve Spéciale, Gérard Bertrand


In de Réserve Spéciale zit een elegante expressie verborgen. Het is een fruitige volle wijn van de beste druivensoorten in de regio. Deze wijnen van uitstekende kwaliteit, deels gerijpt in eikenhouten vaten, dragen de handtekening en het embleem van Gérard Bertrand : het Wisigotisch kruis dat later, in de loop der eeuwen, het kruis van de Languedoc is geworden.

Chardonnay, "Réserve Spéciale", Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Deze zuiderse Chardonnay waarvan een gedeelte in eiken vaten heeft gerijpt, ontwikkelt aroma's van rijpe appelen, citrusvruchten en witte bloemen.

Prijs vanaf €9,35

Sauvignon, "Réserve Spéciale", Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Een veroudering van vier maanden op eikenhouten vaten geeft deze zuiderse sauvignon een exotisch toetsje en frisse citrus aroma's, het is een frisse en aanhoudende wijn.

Prijs vanaf €9,35

Viognier, "Réserve Spéciale", Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Deze Viognier wordt gewaardeerd omwille van zijn textuur en lekkere smaak. Het is een volle wijn met toetsen van kamperfoelie, oranjebloesem, rijpe peren, abrikozen en citrus.

Prijs vanaf €9,35

Merlot, "Réserve Spéciale", Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Zijn klassieke boeket van rood fruit en specerijen wordt ondersteund door een houtachtige toets.

Prijs vanaf €9,35

Syrah, "Réserve Spéciale", IGP d'Oc, Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Een zuiderse wijn met granaatrode kleur, aroma's van peper, zoete specerijen, truffel, fruit (cassis en braambes) en viooltjes in de neus, mooie versmolten tannines en wilde kruiden in de afdronk. Heerlijk bij barbecue, brochettes en worst.

Prijs vanaf €9,35

Pinot Noir, "Réserve Spéciale", Gérard BertrandRéserve Spéciale, Gérard Bertrand

Dit is een verleidelijke, verfijnde pinot noir. Hij is rond, fruitig en wordt jong gedronken. Aroma's van rijpe kers en wilde framboos resulteren in een zijdezachte afdronk.

Prijs vanaf €9,35