Brie, Camembert

Stijl van wijn in het algemeen: Soepel rood, niet te gecorseerd
Wij stellen voor:

Château Vieux Moulin, Listrac-MédocChâteau Vieux Moulin, Listrac, Cru Bourgeois

De wijngaard van deze wijn is 9 ha groot en is gelegen op een plateau met overwegend kiezelbodem, deels binnen Listrac en deels in buurgemeente Moulis. Zijn complexiteit, aroma's van zwart fruit en specerijen zijn het resultaat van veroudering op eikenhouten vaten.

Prijs vanaf €15,95

Château des Eyssards, Cuvée Prestige, Bergerac RougeChâteau des Eyssards, Bergerac

Deze wijn is samengesteld met merlot, cabernet franc en cabernet sauvignon en wordt een jaar in franse eiken vaten bewaard. De wijn bezit het karakter van grote namen in Bordeaux met edele tannines, ondersteund door een houten toets waarbij hij ook een paar jaar bewaard kan worden.

Prijs vanaf €10,70

Château La Grolet, Côtes de Bourg, BiodynamischChâteau La Grolet, Côtes de Bordeaux, Bourg, Biodynamisch

Een uitzonderlijke puurheid en expressie. De aroma's van rode vruchten afkomstig van de merlot druif zijn mooi verweven met de elegantie en de structuur van de cabernet-sauvignon druif en worden duidelijk ondersteund door een minerale toets afkomstig van de biologisch-dynamische wijnbouw. De wijn is zijdezacht en complex.

Prijs vanaf €13,25

Château Maucamps, Haut Médoc Cru Bourgeois SupérieurChâteau Maucamps, Haut-Médoc Cru Bourgeois

Dit kasteel is gelegen in de directe omgeving van La Lagune, Giscours en Dauzac, dicht bij de appellatie Margaux. Zijn grindbodem, zijn vinificatie en zijn veroudering, maken van hem een grootse wijn. Elegante geuren van kreupelhout en braambes. Een fluweelzachte wijn.

Prijs vanaf €19,30