Zalm steak met pepercoulis

Stijl van wijn in het algemeen: Rosé
Wij stellen voor:

Tavel, "Singulier Pluriels", OgierOgier, Châteauneuf-du-Pape (sinds 1859)

Tavel ligt tegenover Châteauneuf-du-Pape, op de andere oever van de Rhône. Tavel is een appellatie met een unieke kleur, vandaar de naam "Singulier". "Pluriels" verwijst dan weer naar de veelheid aan wijn-spijscombinaties die mogelijk zijn met deze befaamde en prestigieuze roséwijn.

Prijs vanaf €15,65

Sancerre Rosé "Les Grandmontains" Bio, Domaine LaporteDomaine Laporte, Loire

Deze verleider heeft alles te danken aan de symbiose van zijn lichte zalmroze kleur, zijn levendig karakter en zijn delicate, frisse aroma's die de expressie zijn van een mooi terroir.

Prijs vanaf €18,30

Enate Rosado, Cabernet-sauvignon, SomontanoEnate, Viños Privilegiados del Somontano

"De ziel van een witte wijn, het lichaam van een rode". Een klassieker van Enate gecreëerd om de Champions League te winnen. Intense neus, zeer fruitig met uitgesproken aroma's van blauwe bosbes, framboos en peper. In de mond krijgen we een volle, vlezige wijn met een lange smakelijke afdronk.

Prijs vanaf €10,45

Château Bel Evêque, Corbières Rosé, Pierre RichardChâteau Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard

Sinds 1980 wijdt acteur Pierre Richard zich met veel passie aan zijn wijngaard in Gruissan, gelegen in het massief van La Clape, dichtbij Narbonne. Pierre Richard maakt er onder andere een heerlijke zomerse rosé. We proeven aromatisch rood fruit met een zachte en aangename afdronk met verse amandelen op het einde.

Prijs vanaf €13,50