Tonijn op Baskische wijze

Stijl van wijn in het algemeen: Rosé
Wij stellen voor:

Paniza Rosado, Granacha, DO CariñenaBodegas Paniza, DO Cariñena

Een ware rosé, mooi van kleur, afkomstig van Paniza, naam van het kleine dorp in de regio Cariñena ten noordoosten van Madrid. Een zeer plezierige rosé met aroma's van wilde bessen, en subtiele nuances van bloemen. Fris en sappig, met een goede structuur.

Prijs vanaf €5,05

Bertarosé Chiaretto, molinara & merlot, IGT VeronaCantine Bertani (Since 1854)

Deze gekende "Chiaretto" van Bertani, maakt vandaag de dag een grote terugkomst dankzij de technische vooruitgang die voor een mooie expressie van zowel het druivenras molinara als merlot zorgt en mede dankzij het Veronese terroir en klimaat aan de voet van het Gardameer. Licht, fris en goed uitgebalanceerd met frisse aroma's van granaatappel, rode bes en accenten van witte bloemen. Dit is een wijn met een fijn en delicaat smaakpalet en een goede lengte.

Prijs vanaf €9,50

Domaine de l'Ile, Côtes de Provence, BIODomaine de L'Ile, Côtes de Provence de l'Ile de Porquerolles

Dit landgoed is onlangs aangekocht door het huis Chanel en ligt op het eiland Porquerolles voor Hyères.

Prijs vanaf €22,45

Enate Rosado, Cabernet-sauvignon, SomontanoEnate, Viños Privilegiados del Somontano

"De ziel van een witte wijn, het lichaam van een rode". Een klassieker van Enate gecreëerd om de Champions League te winnen. Intense neus, zeer fruitig met uitgesproken aroma's van blauwe bosbes, framboos en peper. In de mond krijgen we een volle, vlezige wijn met een lange smakelijke afdronk.

Prijs vanaf €10,45