Alle wijnen

Sol del Mediterráneo, Moscatel de Valencia

Sol del Mediterráneo, Moscatel de Valencia Sol del Mediterráneo, Valenciana

Het wijnhuis ligt in Cheste, 20 km ten westen van Valence. Muscat d'Alexandrie wordt hier al sinds mensenheugenis verbouwd. De coöperanten brengen de geselecteerde trossen gezonde, rijpe druiven van de perceelselectie. Ze ondergaan dan een koude maceratie om de aroma's uit de druivenschillen te halen. Dit wordt gevolgd door gisting op lage temperatuur en zelfs een kleine mutage met wijnalcohol om de gisting te stoppen en het jeugdige karakter te behouden dat zo gewaardeerd wordt.

Prijs vanaf € 5,55

Paniza Blanco, Viura, DO Cariñena Bodegas Paniza, DO Cariñena

De viura is de lokale naam van de druivensoort macabeu. In Paniza, dorpje gelegen tussen Madrid en Barcelona, cultiveert men al meer dan 2000 jaar wijngaarden. De kelder heeft alle moderniteit om deze frisse, jonge wijn te maken, gekenmerkt door een zeer aangename neus van appel, tropisch fruit en citrusvruchten.

Prijs vanaf € 5,60

Paniza Rosado, Granacha, DO Cariñena Bodegas Paniza, DO Cariñena

Een ware rosé, mooi van kleur, afkomstig van Paniza, naam van het kleine dorp in de regio Cariñena ten noordoosten van Madrid.

Prijs vanaf € 5,60

Paniza Tinto, Granache-Tempranillo, DO Cariñena Bodegas Paniza, DO Cariñena

Paniza is een klein dorp dat 280 zielen telt en waar wijn wordt gemaakt sinds het Romeinse tijdperk. Alle dorpelingen werken er in de wijnbouw. De wijn wordt gemaakt van 60% tempranillo en 40% grenache.

Prijs vanaf € 5,60

Pol Clément, "Sélection" effervescent CFVG, Caves de Wisembourg

Om aan de drempel van 8,5% vol. alcohol vol te blijven en om te geieten van een aantrekkelijk accijnstarief, is deze drank onderworpen aan de toevoeging van water en mag dit product dan ook niet de vermelding van schuimwijn dragen. Hij is licht met delicate tonen van peer en muscat. Het is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs vanaf € 5,60

Jardins de Gascogne Blanc, IGP de Gascogne, Plaimont

De appellatie strekt zich uit over goedgelegen hellingen, tussen de Pyreneeën en de oceaan. Het is het land van de armagnac, waarvan de wijnen getypeerd worden door frisheid, puurheid en levendigheid.

Prijs vanaf € 6,15

Jardins de Gascogne Rosé, IGP de Gascogne Plaimont

Een modern vinificatieproces maakt het nu mogelijk om uitstekende rosé's te produceren uit de armagnac regio in de Gers, waar de wijnstokken op een duurzame manier worden geteeld.

Prijs vanaf € 6,15

Jardins de Gascogne Rouge, IGP de Gascogne Plaimont

De wijnboeren zetten zich in voor een nauwkeurig beheer van de wijngaard, met respect voor het milieu en de eeuwenoude tradities eigen aan het prachtige Gascogne.

Prijs vanaf € 6,15

Tavedo Vinho Branco, DOC Douro, Burmester Burmester (since 1750)

De wijngaarden liggen hoog in de regio's Baixo, Corgo en Cima Corgo in de Douro, waar verschillende variëteiten zoals malvasia fina, gouveia, rabigato … persoonlijkheid brengen.

Prijs vanaf € 6,30