De viura is de lokale naam van de druivensoort macabeu. In Paniza, dorpje gelegen tussen Madrid en Barcelona, cultiveert men al meer dan 2000 jaar wijngaarden. De kelder heeft alle moderniteit om deze frisse, jonge wijn te maken, gekenmerkt door een zeer aangename neus van appel, tropisch fruit en citrusvruchten.
De appellatie strekt zich uit over goedgelegen hellingen, tussen de Pyreneeën en de oceaan. Het is het land van de armagnac, waarvan de wijnen getypeerd worden door frisheid, puurheid en levendigheid.
Uitsluitend samengesteld uit druiven van Luxemburgse wijngaarden.
De wijngaarden liggen hoog in de regio's Baixo, Corgo en Cima Corgo in de Douro, waar verschillende variëteiten zoals malvasia fina, gouveia, rabigato … persoonlijkheid brengen.
Voornamelijk gemaakt van Chardonnay voor extra rijkdom, maar ook in overeenstemming met de Bourgondische wortels van het huis, waardoor het zijn Maconnais-stijl krijgt. Andere witte druivensoorten, zoals Ugni Blanc, maken de blend compleet. Het geheim zit hem in de regelmatige aanvoer om een constante kwaliteit te garanderen. Na de overname van Robert Skali, Fortant de France en Chais Beaucairois bezit de groep de grootste namen in zuiderse wijnen.
Le raisin est récolté manuellement, parcelle par parcelle, à la mi-février. Il est apporté à la cave de Adam Tas à Stellenbosch où il fermente. Une partie des cuvées est élevé sur lies finnes et une autre sous chêne américain. Le vin rend hommage au vaillant peuple OBiKWA pour qui l'autruche est une force vitale et un compagnon de confiance.
De druiven komen uit de wijnbouwgebieden Paarl en Worcester in de Westkaap. De Obikwa zijn een oud Zuid-Afrikaans volk voor wie de struisvogel een vitale kracht en een trouwe metgezel vertegenwoordigde.
Giardini d'Italia vertegenwoordigt een boeket geïnspireerd door de geuren van de meest emblematische wijnen van Noord-Italië.
Het Vin de France label biedt een grote vrijheid bij het maken van wijnen, omdat het blends van chardonnay uit verschillende regio's en wijnjaren toestaat. Dankzij deze vrijheid kan Bouchard Aîné & Fils een constante kwaliteit garanderen en de chardonnay, een druivensoort die ze al meer dan 250 jaar koesteren, in de kijker zetten.