Een ware rosé, mooi van kleur, afkomstig van Paniza, naam van het kleine dorp in de regio Cariñena ten noordoosten van Madrid.
Een modern vinificatieproces maakt het nu mogelijk om uitstekende rosé's te produceren uit de armagnac regio in de Gers, waar de wijnstokken op een duurzame manier worden geteeld.
Het is een blend die door de keldermeester wordt bepaald volgens een specifieke stijl. De selectie van de most, de vinificatie en het mengen worden allemaal uitgevoerd met één doel voor ogen: de continuïteit van deze stijl garanderen, jaar na jaar.
Het label is geïnspireerd op Italiaanse tuinen die, net als de wijngaard, zorg en toewijding vragen, maar waarvan de schoonheid al sinds de oudheid een referentie blijft. Chiaretto verwijst naar de pioenroos-achtige kleur en Bardolino is de appellatie.
In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken.
In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken. Aroma's van kruisbes, kers, framboos en een vleugje kruiden.
Een wijn gemaakt van Grenache druiven uit de Navarra streek. Sinds 2006 doneert elke fles Pink Elephant aan de non-profitorganisatie "Elephant Family", die zich inzet voor de bescherming van Aziatische olifanten.
Deze wijn is gemaakt met 85% negroamaro en 20% malvasia en werd slechts 6 à 7 uur gemacereerd alvorens persing en vinificatie op lage temperatuur.
Gemaakt van grenache-druiven die 18 jaar geleden werden aangeplant. Gevinifieerd volgens "saignée" methode (een maceratie van ongeveer vier uur), op lage temperatuur.