Deze biologische wijn, afkomstig van de wijngaarden langs de Duitse Moezel, wordt gewaardeerd vanwege het milieuvriendelijke aspect, maar vooral als gevolg van de goede kwaliteit die wordt bereikt met de belangrijkste, edele druif : de Riesling. Enkel de perfect rijpe druiven uit de allerbeste wijngaarden worden geselecteerd. Reden om de wijn in deze regio "het gezicht van de biologische wijn" te noemen.
Languedoc-Roussillon, een land van contrasten, brengt fruitige wijnen voort die representatief zijn voor een uitzonderlijk gevarieerd terroir. Deze wijn verwent de vijf zintuigen en leidt u naar de ontdekking van de zesde.
Zoals wordt beweerd; het 6e zintuig is de ideale consensus van zicht, het gevoel, gehoor, de reuk en de smaak die je zal leiden naar de ontdekking van jouw zesde zintuig. In de neus domineren aroma's van vers rood fruit.
Deze Pinot Blanc komt uit de gerenommeerde gemeente Ammerschwihr, vlakbij Colmar. De wijnstokken staan op de beste hellingen van Ammerschwihr, oost-zuidoost gericht. De bodem bestaat voornamelijk uit klei-kalksteen.
Floréal en Soreli zijn volwaardige druivenrassen die in 2018 zijn gecreëerd en deel uitmaken van deze Nu.vo.té. Hun bijzonderheid is dat ze goede resultaten geven op het gebied van smaak en tegelijkertijd zeer resistent zijn tegen ziekten, waardoor wijnboeren 80 tot 90% besparen op behandelingen. Een must-see!
Een trendy biologische rosé, licht en fruitig, ontworpen voor gezellige momenten. Hij belichaamt zomerse frisheid en convivialiteit – ideaal voor aperitieven op het terras.
Cosi É betekent "zoals u wilt". De nero d'avola druif is wijdverspreid in Sicilië maar is eigenlijk afkomstig uit de regio Trapani.
Deze biologische rosé is afkomstig van wijngaarden die voornamelijk gelegen zijn in de regio Tautavel, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee, en onthult alle typische kenmerken van de grenache in een bevoorrecht mediterraan klimaat. Hij wordt biologisch geteeld en onderscheidt zich door zijn aromatische frisheid en eigentijdse stijl, met een palet van rode vruchten en een karakteristieke mineraliteit, ver verwijderd van conventionele roséwijnen.
Het is een combinatie van chardonnay en torrontes, omdat torrontes alleen te fruitig is en minder gemakkelijk te combineren is met gastronomische gerechten. Hier heb je een perfecte balans. De druiven worden geteeld op 1200 meter hoogte in de Uco-vallei. Dit levert een levendige witte wijn op, waarvan de balans tussen exotisch fruit en levendige zuurgraad zeer gewaardeerd wordt door liefhebbers van natuurlijke wijnen en fijnproevers.