6ème Sens, Gérard Bertrand


De Languedoc-Roussillon geeft het leven aan fruitige wijnen, representatief voor dit uitzonderlijk gevarieerde terroir waar de garrigue het mediterrane blauw omhelst onder een optimale zon, ideaal voor de cultuur van de wijnstokken. Deze vrucht gemaakt uit de alchemie van het klimaat, de aarde en genereuze druivenrassen, bevordert het plezier van de zintuigen: zicht, gevoel, gehoor, geur en smaak en laat daarachter nog uw eigen zesde zintuig meespelen.

Le 6ème Sens Blanc, Bio, IGP Pays d'Oc

Languedoc-Roussillon, een land van contrasten, brengt fruitige wijnen voort die representatief zijn voor een uitzonderlijk gevarieerd terroir. Deze wijn verwent de vijf zintuigen en leidt u naar de ontdekking van de zesde.

-15%
Nu aan €7,61

Le 6ème Sens Rosé, Bio, IGP Pays d'Oc

Het "6e zintuig" is een uitnodiging om de sensaties te herontdekken van de vrijgevigheid van de zuiderse wijnen. Het plezier van de aanblik van de rose kleur, van de aanraking, van het gehoor bij het ontkurken, van de geur en van de smaak en uteindelijk, door de ogen te sluiten, ontdek je misschien jouw zesde zintuig.

-15%
Nu aan €7,61

Sauvignon, "Réserve Spéciale", Gérard Bertrand

Een veroudering van vier maanden op eikenhouten vaten geeft deze zuiderse sauvignon een exotisch toetsje en frisse citrus aroma's, het is een frisse en aanhoudende wijn.

-15%
Nu aan €7,95