Bosco del Merlo, Veneto


De familie Paladin hecht zeer veel belang aan onderzoek, toewijding en respect voor traditie en ze passen deze waarden dan ook volledig toe op dit domein dat sinds 1988 in familiebezit is. Onderzoek, naar talrijke studies op gebied van wijnstokken, druivelaars en oenologie (vinificatie aangepast aan de druivenrassen), in samenwerking met verschillende universiteiten. Toewijding, omdat de hele familie voor 100% betrokken is in de wijngaard en de wijnproductie. Zij waken over het welzijn van de wijnstokken (footprint en ecologisch programma) in symbiose met het rurale en pastorale landschap. En op hun beurt worden ze hiervoor vergoed door de natuur. Traditie, voor het behoud van bepaalde oudere percelen, een manuele oogst en andere fijne details die sinds de Romeinse tijd ongewijzigd zijn gebleven en dit alles gecombineerd met een moderne en verzorgde oenologie. Van grondstof tot goddelijke nectar en dit door familiale toewijding, onderzoek en het intelligente gebruik van nieuwe technologieën met behoud van traditie. Het gamma witte en rode wijnen van het domein Bosco del Merlo wordt aangevuld met 's werelds meest gewaardeerde wijn van Veneto : Prosecco.

Pinot Grigio Rosato, Bosco del Merlo

Prachtige verpakking in harmonie met de inhoud.

Prijs vanaf €10,90

Turranio, Sauvignon Blanc, Lison Pramaggiore DOC, Bosco del Merlo

Deze zeer expressieve witte wijn, gemaakt van sauvignon blanc, met hints van perzik, meloen en paprika, heeft een frisse, lange afdronk.

Prijs vanaf €12,50

Bosco del Merlo, Prosecco Brut Rosé Millesimato .

Een echte Prosecco rosé gemaakt met pinot noir uit de regio Valdobbiadene. Mooie lichtroze kleur, met een fijne en aanhoudende parel en heerlijke frisse aroma's van rode bessen.

-10%
Nu aan €12,91

Bosco del Merlo, Prosecco Brut Millesimato D.O.C.

Een grootse Vintage Brut Prosecco in een mooie verpakking. Prosecco is de meest populaire mousserende wijn in Italië. Gemaakt van de glera druif in een micro-klimaat in het noorden van Treviso (Veneto). Het is een brut met aroma's van verse amandelen.

Prijs vanaf €14,35