HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Héritage, Gérard Bertrand


Gérard Bertrand heeft zichzelf als doel gesteld om de terroirs, karakteristiek en uniek voor hun appellaties, optimaal tot hun recht te laten komen. Hij vertelde ons ‘les Grands terroirs’ onder de noemer « Héritage » het resultaat zijn van de zoektocht naar absolute perfectie en finesse, steeds trouw aan het unieke terroir waaruit de wijn is ontsproten. We moeten de wijnen uit de zo diverse Languedoc-terroirs erkennen, hun unieke karakter en hun genereuze smaak spreken voor zich. Elke wijn uit de reeks « Héritage » kent een datum die betrekking heeft op de geschiedenis van het dorp of de appellatie. Te ontdekken !

Languedoc Montpeyroux "An 1070" AOP, Gérard BertrandHéritage, Gérard Bertrand

Montpeyroux ook wel gekend als "Mont-Pierreux" genesteld tussen zee en bergen, staat bekend om zijn prachtige, wilde landschappen en zijn kalkrijke bodems. Badend in de zon en afgeschermd van de felle wind, levert dit een geconcentreerde, volle wijn op, die zich onderscheidt door zijn aroma's van rijp fruit.

Prijs vanaf €12,60

Pic Saint-Loup "An 1189" AOP, Gérard BertrandHéritage, Gérard Bertrand

Pic Saint-Loup is een dorp in de Languedoc, in de buurt van de Cévennes, bekend om zijn wijngaarden die omringd worden door kalkstenen kliffen. Door de zon, maar ook de wind, kunnen hier geconcentreerde ronde wijnen geproduceerd worden.

Prijs vanaf €12,60