HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Hugo


Druivenranken leveren niet alleen wijn en tafeldruiven op, maar ze vormen ook de basis van deze gearomatiseerde dranken.
Aperitieven spelen handig in op de huidige trends en verwachtingen: minder alcohol, minder suiker, lichte aroma’s, elegantie, natuurlijk karakter, biologische producten, jeugdigheid ... Zo ontwikkelde VA.S.CO zijn Frizzo op basis van vlierbloesems.

FRIZZO Hugo Bio White Elderflower, Vlierbloesem & LimeFrizzo

Onze FRIZZO Hugo is één van de eerste BIO Hugo premix cocktails op de markt. Zijn met zorg geselecteerde ingrediënten en zijn Bio label maken hem uniek. Laat je verrassen door zijn frisse en sprankelende smaak. Met enkele ingrediënten serveer je de perfecte cocktail. Serveer hem over ijs met een sneetje limoen en muntblaadjes voor een uitstekend aperitief.

Prijs vanaf €9,08

FRIZZO Hugo Bio Rosé - Elderflower, Vlierbloesem & LimeFrizzo

Onze FRIZZO Hugo rosé is één van de eerste BIO Hugo premix cocktails op de markt. Zijn met zorg geselecteerde ingrediënten en zijn Bio label maken hem uniek. Laat je verrassen door zijn frisse en sprankelende smaak. Met enkele ingrediënten serveer je de perfecte cocktail. Serveer hem over ijs met een sneetje limoen en muntblaadjes voor een uitstekend aperitief.

Prijs vanaf €9,08