Terre Dieu, IGP d'Oc


Deze wijn is afkomstig van de wijngaarden van de pays d’Oc. U zult vast en zeker, voor de rode uitvoering, de mooie samenhorigheid ontdekken tussen de merlot-, de cabernet sauvignon- en de syrahdruif (intense kleur en stevig fruit, verfijnd met kruidige toetsen), alsook bij wit, het elegante en verfijnde karakter ontdekken van de sauvignon (fris fruitig met een bijzonder geslaagde finale). Bij de rosé ervaren wij een uitermate goede balans tussen de syrah- en de grenachedruif (een echte zomerse rosé). Ontstaan naar een aloude traditie waarbij een middeleeuwse paus ooit de goddelijke zegen ontving om de vrijgevigheid en de kwaliteit van zijn teelgronden te vrijwaren.

Terre Dieu Rosé, IGP Pays d'Oc, Grenache & Syrah

In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken. Een mooie kleur en een aangename neus met geuren van kers, framboos en kruiden.

Prijs vanaf €6,20

Terre Dieu Blanc, IGP Pays d'Oc, Sauvignon Blanc

Deze 100% sauvignon, grotendeels afkomstig uit de Minervois, heeft een mooi fruitig karakter van limoen en rijpe vruchten zoals perzik en peer. Hij is fris en vol.

Prijs vanaf €6,20

Terre Dieu Rouge, IGP Pays d'Oc, Merlot, Syrah & Cabernet

De combinatie van cabernet en syrah, voornamelijk afkomstig van wijngaarden tussen Narbonne en Carcassonne, geven deze wijn zijn diepe kleur en zijn aroma's van rijp fruit en kruiden.

Prijs vanaf €6,20