Villa Maria, New Zealand


Villa Maria is de leider in de opbloei van Nieuw-Zeelandse wijn. Zij delen een liefde voor wijn, een passie voor het zo natuurlijk mogelijk maken van kwaliteitswijnen door het beste van het landschap te vangen en deze elementen in hun wijnen tot uitdrukking te brengen. Zij hebben een lange achtergrond in het nemen van beslissingen over het milieu en de ontwikkeling van het personeel. Dit alles is te danken aan het familiekarakter met waarden als respect, vertrouwen, trots en wederzijdse loyaliteit. Maar hun drijfveer is het delen van hun ervaring door middel van een heerlijk glas wijn in een gezellige sfeer.

Chardonnay Private Bin, East Coast, Villa Maria

Krachtige, aromatische wijn, met aroma's van perzik, peer en oranjebloesem. Fruitig in de mond, met een romige textuur en met mooi geïntegreerde houttoetsen.

Prijs vanaf €13,35

Blush Sauvignon, Rosé, Marlborough, Villa Maria

Eer aan de sauvignon van Nieuw-Zeeland, zo was de wens van Villa Maria om een feestelijke en vreugdevolle wijn te ontwikkelen met een unieke, krachtige smaak, roos getint door de assemblage met 10% Merlot.

Prijs vanaf €13,65

Sauvignon Blanc Private Bin Bio, Marlborough, Villa Maria

Deze intense sauvignon wordt overheerst door aroma's van kruisbes, passievruchten, citrusfruit en vegetale toetsen.

Prijs vanaf €15,10

Sauvignon Blanc Bio, Earth Garden, Marlborough, Villa Maria

De wijngaard is zoals een tuin gevuld met wilde bloemen en vol leven. Lang voor het bewustzijn in Europa, streeft Villa Maria naar duurzame praktijken om de aarde te beschermen voor toekomstige generaties.

Prijs vanaf €15,75

Pinot Noir Bio, Earth Garden, Marlborough, Villa Maria

Villa Maria is een pionier op het gebied van respect voor het milieu. Dan beloont de natuur de mens met heerlijke oogsten. Tijdens de lente, d.w.z. november en december, bloeien er tapijten van wilde bloemen tussen de wijngaarden.

Prijs vanaf €19,20

Pinot Noir Reserve, Marlborough, Villa Maria

Villa Maria heeft verschillende hoogwaardige percelen in de Marlborough regio. Koele nachten en warme dagen, getemperd door de Tasmanzee en de Stille Oceaan, zorgen voor een evenwichtige rijping. De druiven worden met de hand geplukt en gesorteerd. Na een zachte maceratie en persing rijpt de wijn korte tijd in eikenhouten vaten.

Prijs vanaf €22,95