HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45

Villa Maria, New Zealand


Sir Georges Fistonich (hierboven), stichter van Villa Maria (best wine personality of the year in de Wine Spectator) houdt eraan een uitzonderlijke zorg te besteden aan zijn wijngaarden. Het felle licht, het oceanologische klimaat en de nauwkeurige vinificatie zijn de beste factoren om intense aromatische uitdrukkingen te bekomen met vroegrijpe druivenvariëteiten zoals de sauvignon, riesling of pinot noir. Het resultaat: Villa Maria is het meest gelauwerde wijnhuis uit Nieuw Zeeland over de 30 laatste jaren.

Chardonnay East Coast "Private Bin", Villa MariaVilla Maria, New Zealand

Krachtige, aromatische wijn, met aroma's van perzik, peer en oranjebloesem. Fruitig in de mond, met een romige textuur en met mooi geïntegreerde houttoetsen.

Prijs vanaf €11,95

Sauvignon Blanc Marlborough "Private Bin", Villa MariaVilla Maria, New Zealand

Deze intense sauvignon wordt overheerst door aroma's van kruisbes, passievruchten, citrusfruit en vegetale toetsen.

Prijs vanaf €13,20

Sauvignon Blanc, Marlborough, Cellar Selection, Villa MariaVilla Maria, New Zealand

Krachtig, sappig en zeer zuivere expressie van een sauvignon blanc uit de Marlborough, gemaakt door een producent die de laatste 30 jaar de meeste medailles in de wacht sleepte. Een wijn met aroma's van passievruchten, citroen, kruisbes.

Prijs vanaf €15,90

Pinot Noir Cellar Selection, Villa MariaVilla Maria, New Zealand

Deze Nieuw-Zeelandse pinot noir heeft een geurig boeket van rode en zwarte kers, rode bessen met subtiele kruidige toetsen. Een zeer geconcentreerde wijn met een mooie lange afdronk.

Prijs vanaf €17,90