Alliantie van een opmerkelijk terroir en een toegewijde wijnboer. Het is François Ouzoulias die erin slaagde om het 5,5 hectare grote wijngoed om te schakelen naar biologische productie met als resultaat een uitzonderlijke Grand Cru met veel souplesse waarvan u zeker zal genieten.
Land | Frankrijk |
---|---|
Streek | Bordeaux |
Substreek | Saint-Emilion & Pomerol |
Domein | Château Tourbadon, Saint-Emilion Grand Cru |
Kleur | Rood |
Degustatie | Mooie, diepe granaatkleur. Zeer aangename, fruitige neus met aroma's van rood fruit. In de mond, materie met behoud van alle elegantie, een mooie ronde wijn met een goede balans tussen hout en fruit. Een lange aromatische afdronk. |
Houdbaarheid | 5 - 10 jaar |
Ideale serveertemperatuur | 16-18 °C |
Suggesties gerechten | Ideaal bij gegrild rundvlees of een lamsrack.
|