HOTLINE : 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45
Bel ons op 02 / 583 57 51 van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 16:45
Gemaakt van prachtige percelen, eigendom van la Maison Remoissenet. Deze gevrey-chambertin werd op traditionele wijze gevinifieerd met een lagering van 16 maanden op eikenhouten vaten. Met zijn rode fruit aroma's en dierlijke toetsen heeft hij alles wat nodig is om de liefhebber van wildgerechten te charmeren.
Een kleine productie van slechts 12 vaten. Schitterende goudgele kleur met een minerale neus die subtiel gekenmerkt wordt door zijn rijping in vaten. Rijk, krachtig en complex in de mond, met hints van toast.
Briljant gouden kleur met een groene reflectie. Rijke en complexe neus met aroma's van meidoorn, rijpe druif, amandelspijs, hazelnoot, citrusfruit en groene appel, een vleugje warme croissant en vanille, ondersteund door de nodige mineraliteit.
Tussen Aloxe - Corton en Beaune liggen de Savigny percelen, eigendom van la Maison Remoissenet en die slechts 1.500 flessen opleveren. De wijn wordt op een 5-tal eikenhouten vaten gerijpt. De neus is krachtig, met aangename tonen van rijp fruit (kersen) en een kruidige ondertoon met een ronde en vlezige afdronk.
Saint-Romain is minder bekend dan de aanpalende appellatie meursault en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kliffen. De bodem zorgt hier voor mineraliteit en complexiteit in deze wijn, die in eikenhouten vaten gerijpt werd (waarvan een gedeelte op nieuwe vaten). Een wijn met een mooie lange vettige, zalvende afdronk.
Enkel in België | Zie FAQ
OK