ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum lanceerde Barros deze speciale editie. De wijn heeft 100 jaar in vaten gelegen, wat resulteert in weinig kleur, tussen kaki en amber. Maar de aroma's van gedroogd fruit, nootmuskaat en noten geven een achte sensatie aan de neus. In de mond is het soepel, zijdeachtig met een en laat gedroogd fruit bij de afdronk.
Een witte Porto met fruitige en bloemige aroma's, als aperitief te serveren op zo'n 10°C.
Deze porto met een diep rode kleur en aroma's van rijp zwart fruit, werd gedurende 4 tot 6 jaar verouderd in typische Portugese vaten, die "pipas" worden genoemd.
Deze Porto verbleef 20 jaar op typische Portugese vaten, die "pipas" worden genoemd. Hij heeft een mooie oranje-achtige kleur en aroma's van gedroogde vruchten en hout.
Dit is het type porto dat wereldwijd het meest verkocht wordt. Na een vatrijping van 3 tot 5 jaar (in pipas), onthult hij aroma's van gedroogde vruchten en steenfruit. Evenwichtige balans tussen suiker, alcohol en zuurtegraad.
Enkel in België | Zie FAQ
OK