ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum lanceerde Barros deze speciale editie. De wijn heeft 100 jaar in vaten gelegen, wat resulteert in weinig kleur, tussen kaki en amber. Maar de aroma's van gedroogd fruit, nootmuskaat en noten geven een achte sensatie aan de neus. In de mond is het soepel, zijdeachtig met een en laat gedroogd fruit bij de afdronk.
De Ruby is een porto die gemaakt wordt van een blend van jonge wijnen die minimum 3 jaar op houten vaten gerijpt worden (pipas). Tijdens zijn jeugd heeft hij een granaatrode kleur en aroma's van intens zwart fruit.
Dit is het type porto dat wereldwijd het meest verkocht wordt. Na een vatrijping van 3 tot 5 jaar (in pipas), onthult hij aroma's van gedroogde vruchten en steenfruit. Evenwichtige balans tussen suiker, alcohol en zuurtegraad.
Deze 10-jarige is het resultaat van een blend van wijnen die minstens tien jaar in eiken vaten (pipas) gerijpt werden. Mahonierode kleur en een neus van gedroogd fruit, vanille en chocolade.
Een witte Porto met fruitige en bloemige aroma's, als aperitief te serveren op zo'n 10°C.
Enkel in België | Zie FAQ
OK