6ème Sens, Gérard BertrandDe Languedoc-Roussillon geeft het leven aan fruitige wijnen, representatief voor dit uitzonderlijk gevarieerde terroir waar de garrigue het mediterrane blauw omhelst onder een optimale zon, ideaal voor de cultuur van de wijnstokken. Deze vrucht gemaakt uit de alchemie van het klimaat, de aarde en genereuze druivenrassen, bevordert het plezier van de zintuigen: zicht, gevoel, gehoor, geur en smaak en laat daarachter nog uw eigen zesde zintuig meespelen.
Le 6ème Sens Blanc, Bio, IGP Pays d'Oc

Le 6ème Sens Blanc, Bio, IGP Pays d'Oc 6ème Sens, Gérard Bertrand

Languedoc-Roussillon, een land van contrasten, brengt fruitige wijnen voort die representatief zijn voor een uitzonderlijk gevarieerd terroir. Deze wijn verwent de vijf zintuigen en leidt u naar de ontdekking van de zesde.

Prijs vanaf € 9,15

Le 6ème Sens Rosé, Bio, IGP Pays d'Oc 6ème Sens, Gérard Bertrand

Het "6e zintuig" is een uitnodiging om de sensaties te herontdekken van de vrijgevigheid van de zuiderse wijnen. Het plezier van de aanblik van de rose kleur, van de aanraking, van het gehoor bij het ontkurken, van de geur en van de smaak en uteindelijk, door de ogen te sluiten, ontdek je misschien jouw zesde zintuig.

Prijs vanaf € 9,15

Le 6ème Sens Rouge, Bio, IGP Pays d'Oc 6ème Sens, Gérard Bertrand

Zoals wordt beweerd; het 6e zintuig is de ideale consensus van zicht, het gevoel, gehoor, de reuk en de smaak die je zal leiden naar de ontdekking van jou zesde zintuig.

Prijs vanaf € 9,15