Bernard-Massard, since 1921100 jaar Bernard-Massard dat staat voor meer dan 100 jaar gezelligheid, engagement, passie, gedeelde ontmoetingen en de garantie om vele pure emoties samen te leven... De Bernard-Massard wijnen worden gemaakt op basis van zorgvuldig geselecteerde wijnen en volgens de strengste regels van de "traditionele methode". De wijnen van Bernard-Massard profiteren al 5 generaties lang van de technische vooruitgang en de knowhow van hun beste wijnmakers, die hen een kwaliteitsconsistentie garanderen die een groot huis waardig is. De Crémant du Luxembourg, het vlaggenschip van het gamma, wordt samengesteld uit druiven van de beste percelen op de hellingen van de Moezel.
Bernard-Massard, Sélection Demi-Sec

Bernard-Massard, Sélection Demi-Sec Bernard-Massard, since 1921

Het was zijn ervaring als keldermeester in de Champagne die oenoloog Jean Bernard-Massard ertoe bracht om in 1921 een kelder te creëren aan de oevers van de Moezel. De kwaliteit van de bodems langs de rivier, hun ligging en het gematigde klimaat deden hem denken aan die van de heuvels in de Champagne.

Prijs vanaf € 12,49

Bernard-Massard, Sélection Brut Rosé Bernard-Massard, since 1921

Deze “rosé” completeert het assortiment Sélection (grands vins) van Bernard-Massard.

Prijs vanaf € 12,49

Bernard-Massard "Artisan" Bernard-Massard, since 1921

Deze cuvée, exclusief gemaakt door Bernard-Massard voor het Pleasures-label, bestaat uit chardonnay, pinot blanc, riesling en pinot noir, zorgvuldig geselecteerde cultivars die de wijn zijn karakteristieke body, smaak, kleur en elegantie geven. Gerijpt gedurende minstens 2 jaar in de kelders, heeft het een afwerking en verfijning gekregen.

Prijs vanaf € 15,20

Bernard-Massard, "Organic" Bernard-Massard, since 1921

Deze klassieke traditionele methode bestaat uit wijnen die uitsluitend met biologische druiven worden gevinifieerd. Deze basiswijn wordt vervolgens aangevuld met een "liqueur de tirage" op basis van wijn, suiker en biologische gist, met als doel de tweede fermentatie in de fles en de levendigheid op te roepen. Na een lange rijpingsperiode wordt elke fles lichtjes rondgedraaid om zo het gistbezinksel in de hals te concentreren en te verwijderen. Tenslotte plaatsen we een champignonvormige kurk die wordt afgedicht en afgedekt.

Prijs vanaf € 15,60

Bernard-Massard, Cuvée de l'Écusson Brut Bernard-Massard, since 1921

De "Cuvée Écusson" is de parel van Bernard-Massard. Ze werd samengesteld uit de beste pinot blancs, pinot noirs en rieslings en er werd bovendien een grote hoeveelheid chardonnay aan de blend toegevoegd, die zorgt voor haar elegantie en finesse. Ze onderging een 2-jarige rijping in de kelders te Grevenmacher.

Prijs vanaf € 15,80

Bernard-Massard, Cuvée de l'Écusson Rosé Bernard-Massard, since 1921

De cuvée "Ecusson" is de parel van Bernard-Massard. Uitsluitend gemaakt van pinot noir, die voor elegantie en finesse zorgt. Hij werd gedurende 2 jaar in de kelders van Grevenmacher gerijpt, alvorens zijn ontgisting.

Prijs vanaf € 15,80

Bernard-Massard, Crémant du Luxembourg Cuvée 1921 Bernard-Massard, since 1921

Deze ‘Crémant de Luxembourg’ is speciaal ontworpen om de honderdste verjaardag van het gerenommeerde huis Bernard-Massard te vieren. Dit is een uitzonderlijke cuvée gemaakt van druiven van de beste percelen van de Moezel, met een zorgvuldige vinificatie en rijping gedurende drie jaar. Werkelijk alles werd gedaan om de knowhow te illustreren, dit ter ere van de oprichter, Jean Bernard-Massard.

Prijs vanaf € 16,70