Bodegas Caro, Mendoza, Argentina, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)Op bezoek bij Nicolas Catena, gereputeerd wijnbouwer in Argentinië, was Baron Eric de Rothschild verrast door de elegantie van de cabernet sauvignon en de vrijgevigheid van de malbec, elk geteeld op een verschillend Argentijns terroir. Van een strenge selectie op deze verscheidenheid ontstond Caro, een uitzonderlijke wijn. Bodegas Caro is aldus ontstaan, twee families, twee wijnculturen, twee druiven voor unieke wijnen.
Aruma, 100% Malbec, Bodegas Caro

Aruma, 100% Malbec, Bodegas Caro Bodegas Caro, Mendoza, Argentina, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Deze wijn komt van de beste terroirs van Mendoza en werd gevinifieerd door het team van Lafite-Rothschild, in nauwe samenwerking met de Argentijnse specialist van de malbec, Nicolas Catena. Deze pure Malbec is een blend van druiven van de beste terroirs in Mendoza. Deze diversiteit vertaalt zich in een grote complexiteit, wat zorgt voor evenwicht, elegantie en smaakdiepte. ARUMA betekent de kracht van de nacht, zwart in Indiaans, die in de hoogten van Mendoza grote wijnen hun perfecte balans en frisheid geeft.

Prijs vanaf € 15,25

Amancaya, Malbec & Cabernet Sauvignon, Bodegas Caro Bodegas Caro, Mendoza, Argentina, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Deze wijn is de perfecte uitdrukking van het samengaan van twee culturen, twee wijnmakersfamilies - Catena en Rothschild - en twee edele druivensoorten om een uniek kunstwerk te creëren. Het is een harmonieus evenwicht tussen Argentijnse en Bordeaux stijlen. De wijn wordt gerijpt in eiken vaten om de aroma's te behouden, waardoor het hout goed samengaat met het fruit. Amancaya ontleent zijn naam aan een bloem die op grote hoogte in de Andes groeit.

-15,00 %

Caro, Cabernet Sauvignon & Malbec Bodegas Caro, Mendoza, Argentina, Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Caro van Catena en Rothschild heeft een Argentijns karakter dankzij de toevoeging van malbec (25-35%) en een mooie elegantie en complexiteit door het gebruik van cabernet sauvignon (65-75%).

Prijs vanaf € 55,65