Bosco del Merlo, VenetoDe familie Paladin hecht zeer veel belang aan onderzoek, toewijding en respect voor traditie en ze passen deze waarden dan ook volledig toe op dit domein dat sinds 1988 in familiebezit is. Onderzoek, naar talrijke studies op gebied van wijnstokken, druivelaars en oenologie (vinificatie aangepast aan de druivenrassen), in samenwerking met verschillende universiteiten. Toewijding, omdat de hele familie voor 100% betrokken is in de wijngaard en de wijnproductie. Zij waken over het welzijn van de wijnstokken (footprint en ecologisch programma) in symbiose met het rurale en pastorale landschap. En op hun beurt worden ze hiervoor vergoed door de natuur. Traditie, voor het behoud van bepaalde oudere percelen, een manuele oogst en andere fijne details die sinds de Romeinse tijd ongewijzigd zijn gebleven en dit alles gecombineerd met een moderne en verzorgde oenologie. Van grondstof tot goddelijke nectar en dit door familiale toewijding, onderzoek en het intelligente gebruik van nieuwe technologieën met behoud van traditie. Het gamma witte en rode wijnen van het domein Bosco del Merlo wordt aangevuld met 's werelds meest gewaardeerde wijn van Veneto : Prosecco.
Pinot Grigio Rosato, Bosco del Merlo

Pinot Grigio Rosato, Bosco del Merlo Bosco del Merlo, Veneto

Prachtige verpakking in harmonie met de inhoud.

Prijs vanaf € 11,20

Turranio, Sauvignon Blanc, Lison Pramaggiore DOC, Bosco del Merlo Bosco del Merlo, Veneto

Turranio is een succesverhaal, zoals blijkt uit de vele referenties in de gastronomie in Noord-Italië. Verschillende Sauvignon wijnstokken, allemaal afkomstig van de vruchtbare vlakten van Friuli in Noordoost-Italië, worden afzonderlijk gevinifieerd. De vroege oogsten brengen frisheid en aroma's, terwijl de latere percelen zorgen voor structuur en body voor een perfecte balans.

Prijs vanaf € 12,64

Bosco del Merlo, Prosecco Brut Rosé Millesimato . Bosco del Merlo, Veneto

Een echte Prosecco rosé uit de Valdobiadene regio. Hij is gemaakt van een blend van 85% glera en 15% pinot nero, gevinifieerd in rood, met een lagere opbrengst per hectare om een grotere intensiteit van kleur en aroma te verkrijgen.

Prijs vanaf € 14,50

Bosco del Merlo, Prosecco Brut Millesimato D.O.C. Bosco del Merlo, Veneto

Een grootse Vintage Brut Prosecco in een mooie verpakking. Prosecco is de meest populaire mousserende wijn in Italië. Gemaakt van de glera druif in een micro-klimaat in het noorden van Treviso (Veneto).

Prijs vanaf € 14,50