Bouchard-Aîné & Fils, Vins de FranceAl meer dan 250 jaar maakt Bouchard Aîné & Fils wijnen met een constante zoektocht naar perfectie. Deze kennis past de eigenaar eveneens toe voor eenvoudige wijnen, afkomstig uit Frankrijk, het land van zon, wind en karakter. De familie Boisset, eigenaar van Bouchard Aîné & Fils, heeft geïnvesteerd in een bottelarij in het centrum van Quincié in Beaujolais om zeker te zijn van een perfecte botteling. Om de kwaliteit van de bevoorrading te waarborgen namen ze het huis Skalli & Fortant de France over en daarmee haalden ze meteen ook alle expertise in huis van de uitvinder van de cépage-wijnen in Frankrijk.
Rouge Rubis "Collection" Bouchard Aîné & Fils

Rouge Rubis "Collection" Bouchard Aîné & Fils Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

Bouchard Aîné & Fils maakt al meer dan 250 jaar wijnen en streeft voortdurend naar perfectie in kwaliteit. In 2011 heeft de groep Boisset, waartoe Bouchard behoort, Robert Skali overgenomen en Les Chais du Sud een nieuwe naam gegeven. Deze wijn profiteert dus van de ernst, de knowhow, het team, het gereedschap en de voorraden van een mooi, groot bedrijf uit Sète.

Prijs vanaf € 6,55

Blanc de Blancs "Collection" Bouchard Aîné & Fils Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

Voornamelijk gemaakt van Chardonnay voor extra rijkdom, maar ook in overeenstemming met de Bourgondische wortels van het huis, waardoor het zijn Maconnais-stijl krijgt. Andere witte druivensoorten, zoals Ugni Blanc, maken de blend compleet. Het geheim zit hem in de regelmatige aanvoer om een constante kwaliteit te garanderen. Na de overname van Robert Skali, Fortant de France en Chais Beaucairois bezit de groep de grootste namen in zuiderse wijnen.

Prijs vanaf € 6,55

Rosé, "Collection" Bouchard Aîné & Fils Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

Het is een blend die door de keldermeester wordt bepaald volgens een specifieke stijl. De selectie van de most, de vinificatie en het mengen worden allemaal uitgevoerd met één doel voor ogen: de continuïteit van deze stijl garanderen, jaar na jaar.

Prijs vanaf € 6,55

Collection Bouchard Aîné & Fils, Rouge, Grenache-Syrah Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

De druiven worden geoogst in het zuiden van Frankrijk en de wijnmaker maakt deze wijn in de huisstijl: licht en makkelijk drinkbaar. De combinatie van ronde, zijdezachte Grenache en krachtige Syrah is een perfecte match, dankzij de 6 maanden rijping in kuipen na het blenden.

Prijs vanaf € 6,95

Collection" Bouchard Aîné & Fils, Blanc, Grenache-Colombard Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

Het Vin de France label biedt een grote vrijheid bij het maken van wijnen, omdat het blends van chardonnay uit verschillende regio's en wijnjaren toestaat. Dankzij deze vrijheid kan Bouchard Aîné & Fils een constante kwaliteit garanderen en de chardonnay, een druivensoort die ze al meer dan 250 jaar koesteren, in de kijker zetten.

Prijs vanaf € 6,95

Chardonnay Réserve du Conseiller, Bouchard Aîné & Fils Bouchard-Aîné & Fils, Vins de France

Het Vin de France label biedt een grote vrijheid bij het maken van wijnen, omdat het blends van Chardonnay uit verschillende regio's en wijnjaren toestaat. Dankzij deze vrijheid kan Bouchard Aîné & Fils een constante kwaliteit garanderen en de chardonnay in de kijker zetten, een druivenras dat ze al meer dan 250 jaar waarderen.

Prijs vanaf € 8,09