Het is een blend van Muscat d'Alexandrie uit centraal Australië en Sauvignon van het koele eiland Tasmanië. Er zijn 200 variëteiten en klonen van muscat geregistreerd in Australië. Er worden verschillende soorten wijnen van gemaakt, meer of minder aromatisch of zoet, afhankelijk van de variëteit en de oogstdatum. Deze originele wijn is een succesverhaal.
Een subtiele assemblage van verschillende percelen van chardonnay gecreëerd door één van de oudste wijnhuizen van Australië gerenommeerd voor hun innoverende werkwijze.
Everton wordt geoogst in verschillende wijngaarden in Zuid-Australië. Shiraz is de Australische naam voor de Syrah-druif uit de Rhônevallei, wat hier wijnen oplevert met een rijke smaak en zijdezachte tannines.
Tarrango is een druivensoort die in 1965 werd gecreëerd door de Portugese druivensoort Touriga te kruisen met de veelzijdige witte druivensoort Sultana. Het werd ontwikkeld om een lichte, frisse rode wijn te produceren, ideaal om in de zomer te drinken. Het dankt zijn naam aan de gemeente Tarrango, in het Mallee district in het noordwesten van Victoria. De wijn wordt gemaakt door koolzuurmaceratie van hele druiven.
De crouchen-druif, van Baskische oorsprong, heeft sinds 1900 een thuis gevonden in Australië dankzij de familie Brown.
Een unieke kans om een lichte, mousserende wijn te proeven gemaakt van Muscat d'Alexandrie druiven en een klein percentage Cienna om de levendige roze kleur te verkrijgen. Een exotisch genot voor elke gelegenheid.
Deze shiraz, afkomstig van de staat Victoria (Millawa) heeft een boeket van rood fruit en kruiden (peper), rijk en soepel metmooie fijne tannines.
Alles wordt verbouwd en gebotteld op het familielandgoed in Milawa, Victoria. Hier begon in 1889 de lange geschiedenis van de uitmuntende familiewijnproductie van de Brown Brothers.
Durif staat door zijn morfologie synoniem voor kleine syrah en levert in Australië spectaculaire resultaten op. Heathcote is een alleenstaand perceel van Brown Brothers, gelegen op oostelijke hellingen in de staat Victoria.