Château Bel Evêque, Corbières, Pierre RichardPierre Richard vertelt ons graag dat zijn passie voor wijn is ontstaan uit bewondering voor het landschap van de Corbières. Een landschap bedekt met geërodeerde keien en gevangen tussen twee oververhitte vijvers. Met de neus in dit geurige land, met de neus tussen druiventrossen gevuld met zon, met de neus in fusten vol van houttoetsen en tenslotte met als beloning, een wijnglas gevuld met alles dat er in opgenomen kan worden : de terroir, de wind en de zon. Wat een mooi beroep wijnbouwer!
Démon de l'Évêque, Corbières Blanc, Pierre Richard

Démon de l'Évêque, Corbières Blanc, Pierre Richard Château Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard

Sinds 1980 wijdt acteur Pierre Richard zich met veel passie aan zijn wijngaard in Gruissan, gelegen in het massief van La Clape, dichtbij Narbonne. Deze witte cuvée is tamelijk uitzonderlijk : aroma's van wijnstok bloesem met een muntachtige toets.

Prijs vanaf € 13,39

Château Bel Evêque, Corbières Rosé, Pierre Richard Château Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard

Sinds 1980 wijdt acteur Pierre Richard zich met veel passie aan zijn wijngaard in Gruissan, gelegen in het massief van La Clape, dichtbij Narbonne. Pierre Richard maakt er onder andere een heerlijke zomerse rosé.

Prijs vanaf € 14,35

Blondus Ricardus, Corbières, Pierre Richard Château Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard

Een uitstekende wijn typisch voor de Languedoc, getekend Pierre Richard. De druiven worden geteeld met behulp van duurzame landbouw. De oogst is handmatig. En een lange maceratie slaagt erin alle gulheid van de Gruissant terroir te extraheren.

Prijs vanaf € 17,35

Château Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard Château Bel Evêque, Corbières, Pierre Richard

Pierre Richard vertelt ons graag dat zijn passie voor de wijn zijn oorsprong kent vanuit het dorre landschap van de Corbières. Met de neus in dit geurende land, met de neus tussen druiventrossen gevuld met zon, met de neus in fusten met intense houtgeuren en tenslotte als beloning, een wijnglas gevuld met dit alles : de terroir, de wind en de zon. Wijnbouwer, wat een mooi beroep!

Prijs vanaf € 18,69