Château de l'OrangerieDe familie Icard, eigenaars van Château de l'Orangerie, woont al eeuwenlang in Saint-Félix-de Foncaude, een klein dorpje in de regio Entre-Deux-Mers. Dankzij de ambitie van de familie is het landgoed gegroeid tot 250 ha wijngaard. Le "Chat" van Ph. Geluck bestaat al sinds 1983. Toen Jean-Christophe Icard de Kat ontdekte, nam hij onmiddellijk contact op met de artiest met het voorstel om een cuvée "A la gloire du Chat" te ontwikkelen. Philippe Geluck, die altijd meer over wijn dan over bier heeft getekend, liet zich verleiden door het project. De wijn is bovendien zeer smaakvol. Het avontuur en de vriendschap duurt nu al meer dan 21 jaar.
Entre-deux-Mers, "A La Gloire du Chat", Chateau de l'Orangerie

Entre-deux-Mers, "A La Gloire du Chat", Chateau de l'Orangerie Château de l'Orangerie

Château de l'Orangerie is familiebezit sinds 1790, verspreid over 250 ha wijngaarden ten zuidwesten van Bordeaux. De cuvée "à la Gloire du Chat", ontworpen door onze landgenoot Philippe Geluck, valt op door zijn jovialiteit en elegantie. Deze wijn staat voor een moment van plezier en gezelligheid.

Prijs vanaf € 9,10

Bordeaux Supérieur, "A la Gloire du Chat", Château de l'Orangerie Château de l'Orangerie

Château de l'Orangerie ligt midden in Entre-deux-Mers (in Saint Félix de Foncaude). Hier wordt witte geproduceerd maar ook zeer aangename rode wijn gemaakt van Merlot en Cabernet Sauvignon. De druiven worden geoogst op optimale rijpheid en gevinifieerd op de traditionele manier. De cuvée "à la Gloire du Chat", ontworpen door onze landgenoot Philippe Geluck, valt op door zijn jovialiteit en elegantie.

Prijs vanaf € 9,10