Château Petit Bocq et Château Bellevue, Saint-EstèphePetit Bocq en Chateau Bellevue behoren aan de familie Lagneaux, Belgen van oorsprong. Château Bellevue wordt geteeld volgens traditionele methoden met respect voor het milieu en gecertifieerd Terra Vitis. De grond wordt mechanisch bewerkt zonder chemische bestrijdingsmiddelen, de bladeren worden handmatig uitgedund...
Château Bellevue, Saint-Estèphe

Château Bellevue, Saint-Estèphe Château Petit Bocq et Château Bellevue, Saint-Estèphe

Dit zeer kleine domein, goed gelegen in de gemeente Saint-Estèphe, behoorde toe aan de familie ANDRIEU/JONQUET en werd in 2018 overgenomen door de Lagneaux, een beroemde familie uit de Médoc die al eigenaar was van Château Petit-Bocq. Traditioneel gedomineerd door Cabernet Sauvignon, bieden de wijnen van Bellevue alle kracht en tederheid van Saint-Estèphe.

Prijs vanaf € 22,30

Château Petit Bocq, Saint-Estèphe Château Petit Bocq et Château Bellevue, Saint-Estèphe

Dit prachtige domein van 18 ha, verspreid over 80 percelen in de appellatie saint-estèphe, is in handen van de Belgische familie Lagneaux. Houtgelagerde blend van 70% cabernet sauvignon, 25% merlot en 5% cabernet franc waarvan 33 tot 50% op nieuwe eikenhouten vaten gerijpt werd (afhankelijk van het jaar).

Prijs vanaf € 25,80