Coloma, Viñedos y BodegasHet landgoed van 55 ha ligt vlakbij de Portugese grens, aan de Raya, de streep die de eeuwenoude grens tussen Spanje en Portugal bepaalt. De familie Coloma is een hard werkende familie met de 3 kinderen die allemaal betrokken zijn bij het landgoed. Amelia, een oenologe, is verantwoordelijk voor de wijngaard en de wijnmakerij, Helena is verantwoordelijk voor het management en Felix voor de exportactiviteiten. Het landgoed beschikt over de modernste technologie, alles is ecologisch ontworpen en in harmonie met de omgeving. Een andere vernieuwing is het in ere herstellen van oude druivenrassen zoals Alarije met een prachtige elegantie of het combineren van pinot noir met de traditionele grenache.
Coloma Alarije, Bodegas Coloma, Extremadura

Coloma Alarije, Bodegas Coloma, Extremadura Coloma, Viñedos y Bodegas

In de Coloma-familie is alarije de favoriete druif. Het is een inheemse variëteit die bijna is uitgestorven, maar zeer goed tegen de hitte en de droogte kan, kenmerkend voor Extremadura. Deze druif produceert frisse wijnen in een kort, warm groeiseizoen. Dochter Amélia Coloma heeft aan de alarije een tweede leven kunnen geven dankzij de nieuwste technieken en tovert dit vergeten ras om tot een moderne en elegante nectar.

-15,00 %
Nu aan € 8,58

Coloma, Tocando Madera, (Pinot Noir & Garnache), Extremadura Coloma, Viñedos y Bodegas

Deze wijn is afkomstig van het 55 ha grote domein in Extremadura waar de familie Coloma geen grenzen kent in het onderzoek van bodem tot het glas. Deze verrassende blend is vervaardigd met twee druivensoorten, namelijk pinot noir en lokale grenache. Het geheel ondergaat een korte maceratie gevolgd door een rijping van 3 maanden op eiken vaten.

-15,00 %
Nu aan € 8,58