Deze Pinot Blanc komt uit de gerenommeerde gemeente Ammerschwihr, vlakbij Colmar. De wijnstokken staan op de beste hellingen van Ammerschwihr, oost-zuidoost gericht. De bodem bestaat voornamelijk uit klei-kalksteen.
Onze biologische riesling is een belangrijke druivensoort uit de Elzas en wordt met liefde verbouwd op klei-kalksteengrond in de buurt van Colmar, aan de rand van Ammerschwihr. Het dankt zijn naam aan de vinificatieplaats, de "Caves de l'Enfer", een eeuwenoude gewelfde kelder, de trots van het dorp en drager van een rijke geschiedenis.
Pinot gris profiteert van veel zon dankzij de cirkelboog van Colmar en weinig neerslag dankzij de Vogezen die als natuurlijke barrière fungeren. Les Caves de l'Enfer, dat op het etiket staat, ontleent zijn naam aan de gewelfde kelders van de herberg van de familie Kuehn.
De Gewurztraminer uit de Caves de l'Enfer komt van kalkbodems omgeven door mergel. Het is vernoemd naar de voormalige herberg van de familie Kuehn. De enorme gewelfde kelders, 7 meter diep, herbergen een reeks houten vaten gevuld met wijn.
Grand Cru Kaefferkopf is de 51e en laatste Grand Cru die erkend is in de Elzas en, ongewoon genoeg, kan hij gemengd worden met verschillende druivensoorten. Deze rijke, complexe blend van 60% Gewurztraminer, 23% Riesling en 17% Pinot Gris is de trots van het dorp Ammerschwihr.
Onze Crémant d'Alsace Bio wordt op traditionele wijze gemaakt en is een tijdloze wijn die het plezier biedt van bubbels van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Voornamelijk gemaakt van auxerrois (een druivensoort met Lotharingse oorsprong), verbouwd op de slibrijke vlakten van Ammerschwihr, heeft deze biologisch verbouwde Crémant alle finesse en lichtheid die je zou verwachten, dankzij de minimum 15 maanden op de wijnmoer.