Le Petit Béret, 0.0%Le Petit Béret is het verhaal van een ontmoeting. Dat van Fathi Benni, landbouwingenieur van opleiding, en Dominique Laporte, de beste sommelier van Frankrijk in 2004. Zij zijn de uitdaging aangegaan om een revolutie in de wijnbouw teweeg te brengen door de meest gerenommeerde wijngaarden open te stellen voor alle consumenten, ook voor degenen die geen alcohol drinken. Om in deze uitdaging te slagen, was vijf jaar onderzoek en ontwikkeling nodig in samenwerking met het INRA. Het resultaat: de ontwikkeling van een unieke productietechnologie om dranken te maken "met het profiel van wijn, evenwichtig, 100% natuurlijk, 100% alcoholvrij en biologisch geteeld". De Petit Béret wordt gemaakt op Château Milhau, het enige château ter wereld dat zich toelegt op de productie van alcoholvrije wijnen.
Le Petit Béret, Sparkling Blanc de Blancs 0.0%

Le Petit Béret, Sparkling Blanc de Blancs 0.0% Le Petit Béret, 0.0%

Alcoholvrij en ongegist, 0%, suiker- en caloriearm.

Prijs vanaf € 12,90

Le Petit Béret, Sparkling Muscat 0.0% Le Petit Béret, 0.0%

Een alcoholvrij bruisende drank, rijk aan antioxidanten en ontwikkeld door de Meilleur Ouvrier de France, Dominique Laporte en Fathi Benni, landbouwingenieur en FoodTech-specialist.

Prijs vanaf € 12,90

Le Petit Béret, Rosé Virgin 0.0% Le Petit Béret, 0.0%

Een uitstekende drank die je echt zou kunnen verwarren met een klassieke rosé, hij is geweldig! Bovendien bevat deze alcoholvrije, niet-gegiste wijn weinig suiker en calorieën. Het is goed voor de lijn.

Prijs vanaf € 14,90

Le Petit Béret, Rouge Virgin Syrag 0.0% Le Petit Béret, 0.0%

Deze drank is ontwikkeld in Zuid-Frankrijk door de beste sommelier van Frankrijk, Dominique Laporte. Deze alcoholvrije drank heeft geen gisting ondergaan en heeft een laag suikergehalte, wat perfect is voor uw lijn.

Prijs vanaf € 14,90