Les Croisières, IGP d'OcHier zijn de cépagewijnen uit de Pays d’Oc, gemaakt volgens zeer strikte, vastgelegde normen, die zomerse levendigheid en lekkernijen verenigen en die je doen denken aan oude strandhutten. Luieren en aperitieven, zo was het toch, niet ?
Les Croisières Sauvignon Blanc, IGP Pays d'Oc

Les Croisières Sauvignon Blanc, IGP Pays d'Oc Les Croisières, IGP d'Oc

Les Croisières neem je mee naar het hart van de magie van de Zuid-Franse wijnen. Je ontdekt een legendarisch terroir, via een gastronomische reis die charme, plezier, eenvoud en authenticiteit combineert.

Prijs vanaf € 6,95

Les Croisières Rouge, IGP Pays d'Oc, Merlot, Syrah & Cabernet Sauvignon Les Croisières, IGP d'Oc

De Merlot, Syrah en Cabernet Sauvignon wijnstokken komen van wijngaarden tussen Narbonne en Carcassonne, in het departement Aude in het dorpje Puicheric, ten oosten van Carcassonne.

Prijs vanaf € 6,95

Les Croisières Rosé, IGP Pays d'Oc, Grenache & Syrah Les Croisières, IGP d'Oc

In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken. Aroma's van kruisbes, kers, framboos en een vleugje kruiden.

Prijs vanaf € 6,95

Les Croisières "Le Gris", 100% Grenache Les Croisières, IGP d'Oc

Deze fantastische "grijze" wordt gemaakt met grenache van Ensérune, afkomstig van hellingen grenzend aan het canal du midi.

Prijs vanaf € 8,55

Les Croisières, Chardonnay Rolle, IGP d'Oc Les Croisières, IGP d'Oc

De samengebrachte druiven : chardonnay en rolle zorgen voor charme, plezier, authenticiteit en gezelligheid, kortom alle typische karakteristieken van de Languedoc.

Prijs vanaf € 8,55