Obikwa, South-AfricaDe chenin blanc Obikwa is afkomstig van wijngaarden in Paarl en Worecester, gelegen tussen 130-180 m boven de zeespiegel. De wijn is fris, nerveus en vertoont prachtig exotisch fruit. De wijngaarden voor de pinotage (kruising tussen pinot noir en cinsaut) liggen in de regio’s van Stellenbosch, Paarl, Worcester en Robertson. De rijpe druiven hebben een mooie fruitconcentratie en een zachte afdronk.
Obikwa Chardonnay, South-Africa

Obikwa Chardonnay, South-Africa Obikwa, South-Africa

De Obikwa is een oud volk dat aan de Kaap voor het eerst struisvogels hoedde. Deze wijn bevat de subtiele aroma's van peer, perzik, vanille en eik met een kruidige toets.

Prijs vanaf € 6,85

Obikwa Merlot, South-Africa Obikwa, South-Africa

De Obikwa is een oud, dapper volk uit Zuid-Afrika. Ze waren ook heel nuchter, net als deze soepele en elegante merlot met noten van bramen en vanille afgewerkt met een kruidige toets.

Prijs vanaf € 6,85

Obikwa Chenin Blanc, South-Africa Obikwa, South-Africa

Deze grootse druivensoort uit de Loire, wordt zeer veel aangeplant in de Zuid-Afrikaanse wijngaarden. Makkelijk te drinken, levendig, fruitig en verfrissend.

Prijs vanaf € 6,85

Obikwa Pinotage, South-Africa Obikwa, South-Africa

Deze rode wijn, die volgens zijn eigenaar nooit teleurstelt, werd gemaakt van de typische Zuid-Afrikaanse druivensoort pinotage en viel reeds verschillende keren in de prijzen (Decanter, International Wine Challenge... ).

Prijs vanaf € 6,85