Obikwa, South-AfricaDe chenin blanc Obikwa is afkomstig van wijngaarden in Paarl en Worecester, gelegen tussen 130-180 m boven de zeespiegel. De wijn is fris, nerveus en vertoont prachtig exotisch fruit. De wijngaarden voor de pinotage (kruising tussen pinot noir en cinsaut) liggen in de regio’s van Stellenbosch, Paarl, Worcester en Robertson. De rijpe druiven hebben een mooie fruitconcentratie en een zachte afdronk.
Obikwa Chardonnay, South-Africa

Obikwa Chardonnay, South-Africa Obikwa, South-Africa

Le raisin est récolté manuellement, parcelle par parcelle, à la mi-février. Il est apporté à la cave de Adam Tas à Stellenbosch où il fermente. Une partie des cuvées est élevé sur lies finnes et une autre sous chêne américain. Le vin rend hommage au vaillant peuple OBiKWA pour qui l'autruche est une force vitale et un compagnon de confiance.

Prijs vanaf € 7,15

Obikwa Merlot, South-Africa Obikwa, South-Africa

De druiven komen uit de wijngebieden Paarl en Worcester in de Westkaap. De druiven worden in maart met de hand geplukt. Na de vinificatie rijpt de wijn op Amerikaans eik. Obikwa dankt zijn naam aan een oud Zuid-Afrikaans volk.

Prijs vanaf € 7,15

Obikwa Chenin Blanc, South-Africa Obikwa, South-Africa

De druiven komen uit de wijnbouwgebieden Paarl en Worcester in de Westkaap. De Obikwa zijn een oud Zuid-Afrikaans volk voor wie de struisvogel een vitale kracht en een trouwe metgezel vertegenwoordigde.

Prijs vanaf € 7,15

Obikwa Pinotage, South-Africa Obikwa, South-Africa

Hij ontleent zijn naam aan een van de eerste volkeren van de Kaap, een zeer nuchter en avontuurlijk volk dat, net als de wijn, een echt rasgebonden karakter en een rijke, etnische charme heeft. Deze wijn is een eerbetoon aan het OBiKWA-volk, voor wie de struisvogel een vitale kracht en een trouwe metgezel is. Deze wijn wordt geproduceerd in de kelders van Adam Tas in Stellenbosch.

Prijs vanaf € 7,15