Porto SkeffingtonCharles Neville Skeffington was op het einde van de 19de eeuw een zakelijk partner en directeur bij de familie Yeatman, eigenaar van Porto Taylor’s. Zijn grote beroepskennis en zijn contacten met lokale producenten gaven hem toegang tot de beste druiven uit de streek voor zijn eigen portwijn. Ter ere hiervan prijkt zijn naam op deze flessen. De Skeffington kelders bevinden zich in Vila Nova de Gaia en herbergen tawny ports die pas na optimale rijping worden vrijgegeven. Zijn geest is springlevend dankzij zijn twee passies: kwaliteitswijn en golf op een van de oudste Europese golfterreinen, ten zuiden van de stad Porto.
Porto Skeffington Tawny

Porto Skeffington Tawny Porto Skeffington

Dit Porto-huis werd opgericht in de XIXe eeuw door Charles Neville Skeffington. Deze Porto heeft de kwaliteit van een "Tawny" (het type Porto dat bij ons het meest verkocht wordt) en valt op door zijn frisheid (minder dan 100gr. suiker per liter) en door zijn aroma's van kruiden, hout en gekonfijt fruit.

Prijs vanaf € 10,55

Porto Skeffington White Porto Skeffington

Dit huis, dat werd opgericht in XIXe eeuw door Charles Neville Skeffington, produceert onder andere deze zeldzame witte Porto. Door het relatief lage suikergehalte (100gr/l) behoudt hij zijn frisse fruitigheid en zijn onweerstaanbare nootachtig toetsen.

Prijs vanaf € 10,55