Terre Dieu, IGP d'OcDeze wijn is afkomstig van de wijngaarden van de pays d’Oc. U zult vast en zeker, voor de rode uitvoering, de mooie samenhorigheid ontdekken tussen de merlot-, de cabernet sauvignon- en de syrahdruif (intense kleur en stevig fruit, verfijnd met kruidige toetsen), alsook bij wit, het elegante en verfijnde karakter ontdekken van de sauvignon (fris fruitig met een bijzonder geslaagde finale). Bij de rosé ervaren wij een uitermate goede balans tussen de syrah- en de grenachedruif (een echte zomerse rosé). Ontstaan naar een aloude traditie waarbij een middeleeuwse paus ooit de goddelijke zegen ontving om de vrijgevigheid en de kwaliteit van zijn teelgronden te vrijwaren.
Terre Dieu Blanc, IGP Pays d'Oc, Sauvignon Blanc

Terre Dieu Blanc, IGP Pays d'Oc, Sauvignon Blanc Terre Dieu, IGP d'Oc

Deze 100% Sauvignon wordt voornamelijk geproduceerd aan de voet van de Minervois in het dorp Puicheric. Hij heeft een heerlijk frisse, evenwichtige expressie.

Prijs vanaf € 6,95

Terre Dieu Rosé, IGP Pays d'Oc, Grenache & Syrah Terre Dieu, IGP d'Oc

In de regio van Béziers vindt men de beste grenache en syrah druiven om deze rosé wijn van te maken.

Prijs vanaf € 6,95

Terre Dieu Rouge, IGP Pays d'Oc, Merlot, Syrah & Cabernet Terre Dieu, IGP d'Oc

De combinatie van merlot, syrah en cabernet, voornamelijk afkomstig van wijngaarden in Puicheric, ten oosten van Carcassonne, geeft deze wijn een diepe kleur en kracht.

Prijs vanaf € 6,95