Villa Maria, New ZealandVilla Maria is de leider in de opbloei van Nieuw-Zeelandse wijn. Zij delen een liefde voor wijn, een passie voor het zo natuurlijk mogelijk maken van kwaliteitswijnen door het beste van het landschap te vangen en deze elementen in hun wijnen tot uitdrukking te brengen. Zij hebben een lange achtergrond in het nemen van beslissingen over het milieu en de ontwikkeling van het personeel. Dit alles is te danken aan het familiekarakter met waarden als respect, vertrouwen, trots en wederzijdse loyaliteit. Maar hun drijfveer is het delen van hun ervaring door middel van een heerlijk glas wijn in een gezellige sfeer.
Chardonnay Private Bin, East Coast, Villa Maria

Chardonnay Private Bin, East Coast, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

De Private Bin wijnen van Villa Maria zijn het startpunt voor een toewijding aan kwaliteit. Deze Chardonnay komt van de oostkust van het Noordereiland, waar Villa Maria zijn vestigingen heeft en waar de fruitige expressie van de variëteit het best tot zijn recht komt.

Prijs vanaf € 13,39

Blush Sauvignon, Rosé, Marlborough, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

Eer aan de sauvignon van Nieuw-Zeeland, zo was de wens van Villa Maria om een feestelijke en vreugdevolle wijn te ontwikkelen met een unieke, krachtige smaak, roos getint door de assemblage met 10% Merlot.

Prijs vanaf € 14,70

Sauvignon Blanc Private Bin Bio, Marlborough, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

De Private Bin wijnen van Villa Maria zijn het startpunt voor een toewijding aan kwaliteit. Marlborough is de noordelijke regio van het Zuidereiland, die 73% van de wijngaarden van het land bevat. 80% van de wijnstokken zijn Sauvignon Blanc. Dankzij een koel klimaat op steenachtige bodems maakt de sauvignon hier zeer expressieve wijnen.

Prijs vanaf € 15,10

Sauvignon Blanc Bio, Earth Garden, Marlborough, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

De wijngaard is zoals een tuin gevuld met wilde bloemen en vol leven. Lang voor het bewustzijn in Europa, streeft Villa Maria naar duurzame praktijken om de aarde te beschermen voor toekomstige generaties.

Prijs vanaf € 15,80

Pinot Noir Bio, Earth Garden, Marlborough, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

Villa Maria is een pionier op het gebied van respect voor het milieu. Dan beloont de natuur de mens met heerlijke oogsten. Tijdens de lente, d.w.z. november en december, bloeien er tapijten van wilde bloemen tussen de wijngaarden.

Prijs vanaf € 19,25

Pinot Noir Reserve, Marlborough, Villa Maria Villa Maria, New Zealand

Villa Maria heeft verschillende hoogwaardige percelen in de Marlborough regio. Koele nachten en warme dagen, getemperd door de Tasmanzee en de Stille Oceaan, zorgen voor een evenwichtige rijping. De druiven worden met de hand geplukt en gesorteerd. Na een zachte maceratie en persing rijpt de wijn korte tijd in eikenhouten vaten.

Prijs vanaf € 23,35