Viticultori d'Italia "Giardini d'Italia"De Italiaanse tuinen, waarvan de stijl over de hele wereld is geïmiteerd, zijn een sterke inspiratiebron geweest voor de collectie van het label Giardini d'Italia. Planten en bomen worden gekweekt voor voedsel en medicijnen, de Italiaanse tuin produceert niet alleen voedsel, maar draagt ook symbolen van schoonheid en harmonie en begeleidt dromen. Net als de wijngaard vragen deze tuinen onderhoud, deskundigheid en tijd om ze in de loop van de tijd perfect te houden. De Giardini d'Italia collectie vertegenwoordigt een volledig ontwikkeld boeket van de meest representatieve wijnen van Noord-Italië, en de bloemen op de etiketten zijn rechtstreeks geïnspireerd op de bloemige aroma's die deze wijnen ontwikkelen.
Giardini d'Italia, Pinot Grigio delle Venezie DOC

Giardini d'Italia, Pinot Grigio delle Venezie DOC Viticultori d'Italia "Giardini d'Italia"

Giardini d'Italia vertegenwoordigt een boeket geïnspireerd door de geuren van de meest emblematische wijnen van Noord-Italië.

Prijs vanaf € 6,97

Giardini d'Italia, Chiaretto Bardolino DOC Viticultori d'Italia "Giardini d'Italia"

Het label is geïnspireerd op Italiaanse tuinen die, net als de wijngaard, zorg en toewijding vragen, maar waarvan de schoonheid al sinds de oudheid een referentie blijft. Chiaretto verwijst naar de pioenroos-achtige kleur en Bardolino is de appellatie.

Prijs vanaf € 6,97

Giardini d'Italia, Merlot Veneto IGT Viticultori d'Italia "Giardini d'Italia"

Een gezellige wijn voor maximaal plezier. Hij is afkomstig van de morenische heuvels in Veneto, gevormd door kalksteenkiezels die door oude gletsjers zijn meegebracht en waar de merlot vastgroeit.

Prijs vanaf € 6,97