Hij ontleent zijn naam aan een van de eerste volkeren van de Kaap, een zeer nuchter en avontuurlijk volk dat, net als de wijn, een echt rasgebonden karakter en een rijke, etnische charme heeft. Deze wijn is een eerbetoon aan het OBiKWA-volk, voor wie de struisvogel een vitale kracht en een trouwe metgezel is. Deze wijn wordt geproduceerd in de kelders van Adam Tas in Stellenbosch.
Land | Zuid-Afrika |
---|---|
Domein | Obikwa, South-Africa |
Kleur | Rood |
Druif | 100% piotage |
Degustatie | Aroma's van bramen, pruimen en pruimen gevolgd door kruidige tonen van eikenhout. Smaak: Medium body met rijke fruitsmaken van bramen, pruimen en aardbeien en een aanhoudende afdronk. |
Houdbaarheid | Jong te drinken |
Ideale serveertemperatuur | 14-16 °C |
Suggesties gerechten | Uitstekend bij ossenstaart, stoofschotels, steaks, wild, pizza's en pasta's.
|