Een witte Porto met fruitige en bloemige aroma's, als aperitief te serveren op zo'n 10°C.
Dit is het type porto dat wereldwijd het meest verkocht wordt. Na een vatrijping van 3 tot 5 jaar (in pipas), onthult hij aroma's van gedroogde vruchten en steenfruit. Evenwichtige balans tussen suiker, alcohol en zuurtegraad.
Deze 10-jarige is het resultaat van een blend van wijnen die minstens tien jaar in eiken vaten (pipas) gerijpt werden. Mahonierode kleur en een neus van gedroogd fruit, vanille en chocolade.
Deze Porto verbleef 20 jaar op typische Portugese vaten, die "pipas" worden genoemd. Hij heeft een mooie oranje-achtige kleur en aroma's van gedroogde vruchten en hout.
De Ruby is een porto die gemaakt wordt van een blend van jonge wijnen die minimum 3 jaar op houten vaten gerijpt worden (pipas). Tijdens zijn jeugd heeft hij een granaatrode kleur en aroma's van intens zwart fruit.
Enkel in België | Zie FAQ
OK