Calçada, Vinho Verde & DouroDit eeuwenoude familielandgoed is de pionier van Vinho Verde. Door een aanhoudend streven naar kwaliteit, kon de familie Mota aan dit gerenommeerde wijndomein, een "Relais & Chateaux" verblijf toevoegen dat uitgerust is met een Michelinster restaurant. Wat is het fijn vertoeven in deze groene, koele en zonnige omgeving! De samenstelling van de druivensoorten alvarinho, loureiro, arinto en trajadura dragen bij tot de unieke smaak van deze authentieke, mooie en lichte wijn.
Portal da Calçada, Vinho Verde DOC

Portal da Calçada, Vinho Verde DOC Calçada, Vinho Verde & Douro

Het is in de kelders van Casa da Calçada, een majestueus gebouw uit de zestiende eeuw dat omgebouwd werd tot hotel en nu deel uit maakt van de beroemde keten "Relais & Châteaux", dat men in 1917 gestart is met de productie van deze Vinho Verde van uitstekende kwaliteit.

Prijs vanaf € 8,65

Portal da Calçada, Douro DOC Calçada, Vinho Verde & Douro

Portal da Calçada is de huiswijn van het door Michelin sterrenrestaurant en Relais & Châteaux met dezelfde naam. De wijngaarden staan er vlak naast.

Prijs vanaf € 9,90

Quinta da Calçada, Vinho Verde, 100% Alvarinho Calçada, Vinho Verde & Douro

Het wijndomein La Quinta da Calçada van hotel Relais et Château produceert een witte wijn van Alvarinho-druiven (gerelateerd aan Riesling). Minho is het wijngebied ingeklemd tussen de oceaan, de Douro en Galicië. Deze wijn lijkt eigenlijk op de Spaanse Rias Baixas.

-30,00 %
Nu aan € 8,58