Deze wijn is afkomstig van het 55 ha grote domein in Extremadura waar de familie Coloma geen grenzen kent in het onderzoek van bodem tot het glas. Deze verrassende blend is vervaardigd met twee druivensoorten, namelijk pinot noir en lokale grenache. Het geheel ondergaat een korte maceratie gevolgd door een rijping van 3 maanden op eiken vaten.
Land | Spanje |
---|---|
Streek | Extremadura |
Domein | Coloma, Viñedos y Bodegas |
Kleur | Rood |
Druif | Pinot noir & garnacha |
Degustatie | Mooie neus van fruit: bramen en frambozen. In de mond is hij sappig en elegant, met een zijdezachte body en fluweelachtige tannines. |
Houdbaarheid | van 1 tot 3 jaar |
Ideale serveertemperatuur | 16-18 °C |
Suggesties gerechten | Perfecte wijn in het algemeen voor gemarineerd vlees, bijvoorbeeld op de barbecue, vlees in sauzen en kazen. |